Σκέψου καλά πριν κλείσεις τη πόρτα του Μπερτάκη

Δεν έχει σημασία αν αφορά το παρελθόν, το τώρα ή το μέλλον. Δεν στεκόμαστε, λοιπόν, στη στιγμή. Μιλάμε για την οποιαδήποτε ώρα και για το οποιαδήποτε τραγουδιστικό όνομα. Άλλο είναι που θα κρίνουμε, γιατί ξέρουμε πως ο αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ μπορεί να κρίνει. Δεν πάει ντουγρού στο κύμα.

Κώστας Μπερτάκης. Αυτός έχει τη συνταγή, το σύστημα, τους μηχανισμούς, να τους κάνει ελκυστικούς στα μάτια του λαού της νύχτας. Και ενδιαφέρεται για αυτούς, τους έχει στα όπα-όπα, σχεδόν οικογένεια του. Οι άλλοι και να θέλουν, δεν μπορούν, έχει πια πετάξει η πτήση και δεν βρίσκονται μέσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν, λοιπόν, είμαι ο τάδε τραγουδιστής, είμαι σε αυτόν τον επιχειρηματία, και, άρα, πάνω στο θρόνο. Και κάνω τη χαζομάρα, να επιλέξω το δρόμο της εξόδου από αυτόν. Τότε, ένα είναι σίγουρο. Πως είναι σαν να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο. Πως θα το μετανιώσω, πως θα κάνω τα πάντα να γυρίσω πίσω, μόνο που θα είναι αργά. Κλειστή θα βρω την πόρτα του.

Διαβάστε επίσης : Καλοκαιρινά πλάνα Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.