Καλοκαιρινά πλάνα Μπερτάκη

Αυτές είναι ο επόμενες κινήσεις του Κώστα Μπερτάκη. Είναι ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των νυχτερινών Teatro-Fantasia-Vogue. Μελετημένες κινήσεις, δουλεμένες από καιρό πριν, κι όχι την τελευταία στιγμή, θα τη ρίξω τη ζαριά και ότι πιάσω. Έτσι είναι στημένη η μηχανή της νυχτερινής ζωής του. Άλλο ο Μπερτάκης, άλλο οι άλλοι. Και πράγματι οι κινήσεις του, πάνω στη τετράγωνη σκακιέρα, δείχνουν ότι διόλου τυχαία, έγινε ο μεγάλος στρατηγός. Και διατηρήθηκε στην θέση αυτή, παρά τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, τον κορονοϊό, το ρεύμα, τη βενζίνη, την ακρίβεια στο θεό, στα πάντα. Δεν κατάλαβε κρίση ο Μπερτάκης. Έτσι είναι. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Για το από δω και πέρα, έχει ήδη αποφασίσει :

Οικονομόπουλος στο Fantasia. Αυτό το Σάββατο, 9 Ιουλίου, πέφτει η αυλαία, ύστερα από 9 μήνες επιτυχίας. Είχε προηγηθεί η λήξη του ματς και με τον Αργυρό στο Teatro. Θρίαμβος εκεί. Ανεπανάληπτος θρίαμβος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τώρα ! Χαλκιδική, Μαρκίζ και Μάρκελλος Μουρατίδης. Να του δίνετε σημασία του Τσίπας Μπλοκ. Από τις 1 Ιουνίου, το έχει γράψει. Διαβάστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Μόνο στα tsipasblog.gr: Μπερτάκης – Μελισσανίδης “καθάρισαν” στη συναυλία του Argy στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.