Αποκάλυψη μυστικού πράκτορα στο Τσίπας Μπλοκ : “Ο Μπακογιάννης δεν τρελάθηκε, για να χτυπήσει τους νυχτερινούς- Απλώς ζήλεψε την δόξα του Κονδύλη”

Από τότε που ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, άνοιξε τον πόλεμο στην Παραλιακή, με τα μαγαζιά, τον έμαθε ο ντουνιάς όλος. Από γνωστός μόνο στους συγχωριανούς του, έγινε πασίγνωστος στην Ελλάδα όλη. Η δημοτικότητα του, εκτινάχθηκε στον πλανήτη ουρανό. Σε θεότητα πλησιάζει να γίνει. Σωστά ; Σωστά.

Τι… σύμπτωση! Και ο Κώστας Μπακογιάννης, μπήκε σε αυτό το κολπάκι. Δεν το παραδέχεται ότι ζήλεψε τη δόξα του, αλλά τον υποψιάζεσαι, πως δεν είναι κορόιδο, για να αφήσει απ’ έξω την ουρά του. Να μείνει στη λίστα των πολιτικών, που τους τρώει το μαύρο σκοτάδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή; “Δεν θα γίνει Μύκονος το Γκάζι. Καμία άδεια για μουσική έως τις 7 το πρωί”, λέει το αφεντικό του Δήμου Αθηναίων. Και η δήλωση του, παίζει πρώτο θέμα, σε 100 σαιτ.

Αντιληπτό ότι αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού. Να ακούγεται, να παίζει ψηλά το όνομα του, πρώτο τραπέζι στη πίστα των ΜΜΕ, να διατηρείται. Αν το καταλάβεις αυτό, είσαι έτοιμος να σε πάω στην αποκάλυψη που έκανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Τσίπας Μπλοκ”, νυχτερινός μυστικός πράκτωρ : “Ο Μπακογιάννης, δεν είναι κανένας που κοντεύει τα 100 χρόνια ζωής. Ούτε κανένας, που έχει περιορίσει τη ζωή του, αυστηρά στους τέσσερις τοίχους του γραφείου του και να κοιμάται με τις κότες. Για να ζητήσει για πάρτη του, να δολοφονήσουν τους νυχτερινούς. Να τους στείλει στο στόμα του καρχαρία. Κατά 99%, το έργο θα μείνει ως έχει, στα λόγια, δεν θα το προχωρήσει. Αφού οι πραγματικοί λόγοι της σκηνοθεσίας του, που αφορούν την πώληση του ονόματος του, επιτεύχθηκαν ήδη”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.