Σκάει είδηση-«βόμβα»: «Αρπάζει» κορυφαίο τραγουδιστή ο Θανάσης Παπαγεωργίου ;;;

Φοβερό παρασκήνιο με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την συνεργασία της χρονιάς, στο μεγαλύτερο μαγαζί του Ηλείου επιχειρηματία  στην Αθήνα, ξαφνικά όλα «χάλασαν». Αιτία; Κάποιες εκκρεμότητες που είχε ο Σφακιανάκης με τον επιχειρηματία, οι οποίες προφανώς και δεν λύθηκαν με αποτέλεσμα να «χαλάσει» η δουλειά.

Οι εκκρεμότητες δεν λύθηκαν ποτέ και το σχήμα Σφακιανάκης-Πάολα «κλείδωσε» με τον Όμιλο Μαρασούλη, στο μαγαζί που είχε φτιάξει ο επιχειρηματίας χωρητικότητας «2000 καθιστών» για τον Πασχάλη Τερζή. Ένας υπερσύγχρονος χώρος που μπορεί να φτιάχτηκε για τον Πασχάλη, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ ως μπουζούκια, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε ο λαϊκός βάρδος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η είδηση, όμως, που «έσκασε» σαν «βόμβα» ήταν ότι «αν ο Παπαγεωργίου δει πως δεν βρίσκει τον κατάλληλο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και εντέλει να το κερδίσει, δεν το έχει σε τίποτα να  … τινάξει την μπάνκα στον αέρα»!

Όσο κι αν φαίνεται «fake», ο ιδιαίτερα αξιόπιστος και πάντα καλά ενημερωμένος πληροφοριοδότης μου, που γνωρίζει οριζοντίως και καθέτως το τι διαδραματίζεται στη νύχτα, επεσήμανε: «Ο Θανάσης έχει ακόμη αγάπη για τη δουλειά και αν του θίξεις τον εγωισμό σε …τελείωσε . Αμφιβάλω αν θα το βάλει έτσι εύκολα κάτω, όπως πιστεύουν κάποιοι. Όλοι γνωρίζουν την μεγάλη οικονομική άνεση που έχει, μα κυρίως την τρέλα που κουβαλάει. Άσε που αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, θα τον δείτε να κάνει ρουά ματ και να «αρπάζει» τον Βασιλιά. Ποιος θα τον αμφισβητήσει; Θα «σκάσει» ντούκου 200 χιλιάρικα στον τραγουδιστή που τον ενδιαφέρει και θα τον κάνει δικό του. Άλλωστε, ο Παπαγεωργίου έχει αποδείξει ότι είναι και του «σαλονιού» και του… αλωνιού και προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες και στην κουλτούρα της κάθε περίστασης!

Αυτά θα τα δούμε, όμως, αναλυτικά, σε επόμενα δημοσιεύματα, αλλά και ως γεγονότα οσονούπω… Επί του παρόντος, κρατήστε ότι ο Παπαγεωργίου έχει «βάλει στο μάτι» 3 πολύ συγκεκριμένους σταρ της πίστας. Και δεν πρόκειται για.. τίποτα παιδάκια ή κάποιους μωροφιλόδοξους. Μιλάμε για «πρωτοκλασσάτους»!  

Ο καιρός θα δείξει… 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.