«Μυστικός Δείπνος» Νικολόπουλου – Καλλέργη σε γνωστό restaurant με μενού πρόταση για πολιτική συνεργασία

Ένα ξεχωριστό δείπνο στο γνωστό εστιατόριο της Ρήγα Φεραίου Bodegas, παρέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος χθες το βράδυ στον επιχειρηματία και φιλάνθρωπο Αλέξανδρο Καλλέργη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος για δήμαρχος του δήμου Πατρέων, με την δημοτική παράταξή του, την «Νέα Πάτρα», είχε δίπλα του την σύζυγο του Τασία Μανωλοπούλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι πληροφορίες του “tsipas-blog” λένε ότι το κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο ενώ η συζήτηση κινήθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Βέβαια, στο τέλος, όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ο Νικολόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του και πρότεινε στον κύριο Καλλέργη να “κατέβουν” μαζί στις εκλογές.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να του αποσπάσει το «ναι», του είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας με νόημα: «Η μάχη του σταυρού είναι μια πολύ σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος, εντιμότητα και υπερηφάνεια. Στοιχεία τα οποία εσύ τα διαθέτεις, για αυτό και σε θέλω ακοίμητο φρουρό στο πλευρό μου».Ο γνωστός επιχειρηματίας, ωστόσο, απλά του χαμογέλασε, χωρίς να δώσει σαφή απάντηση…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.