ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Τερζής και Παναχαική στο στόχαστρο Παπαγεωργίου

Το χθεσινό ρεπορτάζ του «Tsipas-Hlias Blog» –Εδώ-λέει ότι «ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μετά το κάζο με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη, σκέφτεται να πυροδοτήσει «βόμβα» με κορυφαίο όνομα».

Βιάστηκαν, όμως, οι παπαγάλοι… Δημοσιογραφικοί και μανατζαρέοι … Με θράσος, άτσαλα, αναπαρήγαγαν τον τίτλο της είδησης και δεν έδωσαν βάση στην ουσία της… Και σαν να μην έφθανε αυτό, έπαιξαν το θέμα ως  δική τους πληροφόρηση! Στη συνέχεια, έπεσαν και θύματα παραπληροφόρησης (δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάνε) και έδιναν ακόμη και το όνομα του τραγουδιστή που ενδιαφέρει άμεσα τον Παπαγεωργίου ! Κι ας είχα γράψει ότι ουδείς το γνωρίζει! Μας πως θα μπορούσε να ήταν δυνατό αυτός που έχει το αποκλειστικό να ξέρει κάτι λιγότερο απ’ αυτούς που έχουν καθυστερημένη -υποτίθεται- ενημέρωση; Και γιατί την πάτησαν; Διότι μιλούν με πρόσωπο/α που δεν πληροφορείται καλά… από τον Παπαγεωργίου, τι σκέφτεται και τι θέλει να πράξει ο Παπαγεωργίου!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
Όπως μου λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν αρκετά, ο «βαρβάτος» καλλιτέχνης που έχει «βάλει στο μάτι» είναι ο τεράστιος Πασχάλης Τερζής. 
Παράλληλα με την δράση του σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, ο Ηλείος επιχειρηματίας,  σύμφωνα με την ίδια αξιόπιστη πηγή, στην παρούσα φάση εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τα ηνία της Παναχαικής! Άλλωστε, διαθέτει πλούτο ποδοσφαιρικών εμπειριών και παραστάσεων, αφού ασχολείται συστηματικά με το συγκεκριμένο σπορ τα τελευταία χρόνια, όντας πρόεδρος στον
Πανηλειακό και, εσχάτως, στον Αστέρια Αμαλιάδας. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.