Στο σφυρί 207 ξενοδοχεία -Ποιοι τα αγοράζουν, σε ποιες περιοχές και σε τι τιμές [πίνακας]

Αλλάζει «χέρια» η βαριά βιομηχανία της χώρας με 207 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα να διατίθενται προς πώληση τις τελευταίες 30 ημέρες μέσω ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων.

Σε μια περίοδο που ο τουρισμός καταγράφει επίπεδα ρεκόρ, ο αριθμός των προς πώληση τουριστικών ακινήτων αποτελεί έκπληξη, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται αγοραπωλησίες ξενοδοχειακών μονάδων όλων των κατηγοριών, είτε ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, είτε μικρότερες οικογενειακές μονάδες, αλλά «δύσκολα» θα βρίσκαμε τόσο μεγάλη διαθεσιμότητα. Η αυξημένη διαθεσιμότητα καταγράφει μια τάση στον συγκεκριμένο κλάδο που μεταφράζεται σε μεγαλύτερα νούμερα διαθεσιμότητας διότι ένα μεγάλο μέρος ξενοδοχειακών μονάδων που διατίθενται προς πώληση δεν αναρτώνται σε ιστοσελίδες αγγελιών για ευνόητους λόγους», αναφέρει ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E- Real Estates.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.