Κάνει την εξαίρεση, στον καλοκαιρινό κανόνα του, μόνο για τον Μπερτάκη

Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Αυγούστου! Θα δούμε τον Νίκο Οικονομόπουλο, στο καλοκαιρινό στολίδι της Χαλκιδικής, με το όνομα “Markiz”. Δεν το έγραψα σωστά, δικαιολογημένα να χαρακτηριστώ κάπως βιαστικός. Aς ελπίσουμε, να διορθωθεί το σοβαρό πρόβλημα στην ακοή του, που του ακύρωσε τις δύο εμφανίσεις του, στην Ρόδο (29.7) και την Αλεξανδρούπολη (29.7). Αν γίνει αυτό.

Μα καλά, αυτός, δεν είχε πει πως το καλοκαίρι ετούτο, δεν θα επαναλάβει το ίδιο σκηνικό. Που σημαίνει πως δεν θα βγει στο γήπεδο των μαγαζιών, μόνο αυτών των συναυλιών; Και δεν είναι ψεύτης, δεν άλλαξε μυαλά. Μένει πιστός στο πλάνο του, στο κανόνα που έθεσε. Την εξαίρεση την κάνει για τον Κώστα Μπερτάκη, μόνο για τον πρωταθλητή επιχειρηματία αυτόν. Που συνεργάζονται στο Φαντασία. Και ο οποίος, όπως έχει αναδείξει προ καιρού το tsipasblog.gr, έχει ενώσει τις δυνάμεις του, με αυτές του Μάρκελλου Μουρατίδη. Σε ότι αφορά καλοκαίρι, σε ότι αφορά το Markiz, που του ανήκει. Αυτός βάζει το χώρο, ο Μπερτάκης τα τραγουδιστικά όπλα. Έτσι πάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Δεν κάνει προπαγάνδα, δεν έχει τυχοδιωκτισμό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.