Δημήτρης Φιντιρίκος, γιατί τον ψηφίζουμε

Το μεγαλείο του Δημήτρη Φιντιρίκου Ενώ όλοι κοιτάνε πως θα κανονίσουν τις διακοπές τους, να φύγουν όπου-όπου και μια ώρα νωρίτερα. Το μυαλό τους, σε αυτό είναι μόνο. Για τα άλλα όλα, έχουν πατήσει παύση. Λογαριασμό δεν δίνουν. Αυτός επιλέγει να μας θυμίσει, γιατί τον ψηφίσαμε και θα τον ξαναψηφίσουμε. Ψήφισε Φίντι το tsipasblog.gr, για είδε πως ανοιχτή και πάντα, έχει την πόρτα του, προς στους ευάλωτους. Είτε άνθρωποι είναι, είτε τετράποδα. Όπως ο καθένας άλλος στη θέση του. Και όχι δεν ψάχνεται για δικαιολογίες, τις γνωστές του ενός και του άλλου. Λείπω σε δουλειές, λείπω συνέχεια, είμαι διακοπές τώρα, να το κοιτάξουμε όταν και αν βρω χρόνο.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Διαβάστε τις αράδες, που βρήκαμε στο κόσμο του διαδικτύου. Μακρά από τα δελτία ειδήσεων. Έχουν νόημα μεγάλο, λένε αυτά που είπαμε πάνω, λένε αλήθειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ξεχάσαμε, όμως, κάτι πολύ βασικό. Το σημαντικότερο. Ενώ είναι πραγματικά πολύ ισχυρός, ο άνθρωπος είναι πολύ ψηλά, επαγγελματικά, σε επίπεδο γνωριμιών-επαφών, η επιρροή του έχει χτυπήσει κόκκινο, ξεπερνάει ακόμη και αυτή ενός πρωτοκλασάτου βουλευτή. Ξέρει τη γλώσσα των ισχυρών. Όμως παραμένει ταπεινός. Προσοχή. Όχι μικρός. Ταπεινός. Και αυτό είναι που τους τρελαίνει με τον Φίντι..

Να περάσουμε σε μια ιστορία, που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Αφορά έναν 15χρονο, που πιάστηκε να κλέβει, από ένα κατάστημά στην Αμερική. Και όταν ολοκληρώθηκε η ετυμηγορία, δικαστής και λοιποί παρευρισκόμενοι, έφυγαν από την αίθουσα του δικαστηρίου, κρύβοντας τα δάκρυα τους. Η Ιστορία του αιώνα, που περιγράφει διαχρονικά την κοινωνία, την άδικη.

Διαβάστε την προσεκτικά :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.