Στο Scorpion Fight Events, με την φανέλα της τσιγγάνικης φυλή του

Για να ξέρομε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Terminator, που σημαίνει “Τελειωτής”, χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Φράνκλιν, πάνω στο ρίνγκ. Το σωστό είναι να αφήσουμε τα νούμερα να μιλήσουν για την αξία του.

30 αγώνες 22 Νοκ αουτ 1 ισοπαλία, αήττητος. 2 φορές πρώτη φορά Έλληνας σε πρωτάθλημα στην Κύπρο Παγκύπριος. 2 φορές Πανελλήνιος πρωταθλητής πυγμαχίας, 1 φορά kick boxing Πανελλήνιος. Και κέρδισε ζώνη παγκόσμια στην Θεσσαλονίκη, στο Πόρτο palace τον παγκόσμιο πρωτάθλημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι θα δούμε ; Καθόλου μια από τα ίδια. 16 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς. Στη μεγάλη βραδιά του Scorpion Fight Events. Όχι μόνο θα λάβει μέρος, αλλά θα παίξει για τον λαό του, με την φανέλα της τσιγγάνικης φυλή του.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ PAPADOPOYLOS NIKOLAIDIS STOFORIDIS RITZAKIS BOXER ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ FIGHT SHOW ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΕΤΣ" ΑΘΗΝΑ BOXING GDE.G ALCATRAZ MADLY ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 2117507718 STYLE BOXER PRIVE .★**. GDE.GR ALCATRAZ MADIY STYLE GDE.GR BOXE ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ SCORPION ΚΥΡΙΑΚΗ16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΕΤΣ" ΑΘΗΝΑ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.