Ήταν αναμενόμενο! Οι δικαστές δεν ξεγελάστηκαν! Έκλεισε οριστικά η δικογραφία της υπόθεσης! Με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου “μύθος και ψέματα” όσα ισχυρίστηκε περί “βιασμού” της η Γεωργιά Μπίκα – Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα Αχιλλέα Ζήση η αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλει

Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, από τον Άρειο Πάγο. Ο αρμόδιος εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου ζήτησε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας. Την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο απαλλάχθηκε ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας ζήτησε η πλευρά της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Το περιστατικό φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης απέρριψε την αίτηση αναιρεσης, αναπτύσσοντας εκτενές σκεπτικό με ιδιαίτερο νομικό υπόβαθρο.

Έκρινε ότι ορθώς απαλλάχθηκε, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο 27χρονος κατηγορούμενος για “γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.