Να περάσει το OPEN στον έλεγχο του Μαξίμου θέλει ο Μητσοτάκης! Έστειλαν τον Ελληνοαμερικάνο Τζών Καλαφάτη να διαπραγματευτεί την αγορά του με τον “εξαφανισμένο” Σαββίδη

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος των 2 γνωστών εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη για την αγορά του OPEN το Μέγαρο Μαξίμου έριξε στα πόδια του Σαββίδη τον Τζων Καλαφάτη, παραγωγό (producer) στη Νέα Υόρκη προκειμένου να διαπραγμετευτεί την αγορά του OPEN αλλά και των άλλων επιχειρήσεων που έχει ο Ιβάν εκτός από το εργοστάσιο Σουρωτή.

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και τελούν υπό την έγκριση των Αμερικανικών Αρχών οι οποίες ως γνωστόν εξαρχής είχαν εκφράσει την αντίθεση του με την απόκτηση από τον Ιβάν Σαββίδη, τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open μέσα από το οποίο η Μόσχα θα μπορούσε να ασκήσει φιλορωσική προπαγάνδα, όσο και (κυρίως για αυτό) για την απόκτηση του Λιμένος Θεσσαλονίκης, μία από τις σημαντικότερες υποδομές της χώρας!

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.