Νιώσε καλά και μετάδωσέ το με τη δύναμη της φλόγας παντού

Τώρα που η μια ανατροπή συναντάει την άλλη ανατροπή. Δεν ξέρω άλλη περίοδο που να έζησε μαζεμένες τόσες ανατροπές, αιώνες ολόκληρους πρέπει να ανατρέξω πίσω. Μία η κρίση η οικονομική, μια ο κορονοϊος. Και ξαφνικά, η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Έγινε και αυτό σαν κεραυνός και μούδιασαν όλοι. Η οποία εκτόξευσε τις τιμές, από το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και πολλές άλλες τιμές. Στα πάντα! Άλλαξαν όλες οι ισορροπίες.

Και τώρα εμείς διαβάζουμε τις αφηγήσεις χιλιάδων ανθρώπων, πως σκέφτονται να πάνε στα μοναστήρια και να γίνουν μοναχοί. Υπήρχαν, και βέβαια, υπάρχουν, και οι θαρραλέες και οι έξυπνες ιστορίες εκείνες, που μέσα στο χάος, τις ξεχώριζες. Αλλά δεν θα μείνουν εκεί. Και θα τις ξεχωρίσεις ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης Iria, από τα πλούσια χώματα της Αργολικής Γης. Πιο συγκεκριμένα, από το χωριό Ίρια ήρθαν. Από το οποίο πήραν και το όνομα τους, Iria Cannabis. Είναι μια τέτοια ιστορία. Ναι, είναι, θα με θυμηθείτε!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι που λες. Ανεβάζω τις στροφές, και πηγαίνω στο site του. Να τι βρήκα :

‘Αφθονος ελληνικός ήλιος. Χώματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Θαλασσινή αύρα. Προηγμένες πρακτικές βιολογικής γεωργίας. Μεράκι. Αγάπη. Αυτές τις υψηλές προδιαγραφές συγκέντρωσε η ομάδα της Iria Flowers για να ανάψει μια νέα “φλόγα” στην αγορά των ανθών κάνναβης δημιουργώντας την IRIA.

Παράγεται στις εύφορες εκτάσεις της Αργολικής γης, στο χωριό Ίρια, από όπου πήρε και το όνομά της. Οι αυστηρά βιολογικές μέθοδοι καλλιέργειας και το ευνοϊκό μικροκλίμα της περιοχής, εξασφαλίζουν εξαιρετικής ποιότητας ταξιανθίες βιομηχανικής κάνναβης (ανθός κάνναβης). Με συνέπεια από τη σπορά μέχρι και τη συσκευασία, παράγεται ένα προϊόν άριστης ποιότητας διασφαλίζοντας όλα τα ευεργετικά οφέλη που αναζητούν, όσοι ενδιαφέρονται να βιώσουν την εμπειρία της ποιοτικότερης ελληνικής βιολογικής κάνναβης.

Δίπλα στις καλλιεργητικές εκτάσεις στην Αργολίδα βρίσκονται τα ερείπια μιας αρχαίας φρυκτωρίας. Η φλόγα χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ελλάδα για να μεταφέρονται τα σημαντικά μηνύματα σε σύντομο χρόνο, σε μεγάλες αποστάσεις. Οι φρυκτωρίες, όπως ονομάζονταν τα συστήματα οικοδομήματων που φιλοξενούσαν τη φωτιά, άναβαν διαδοχικά, μέχρι να φτάσει το μήνυμα εκεί που έπρεπε. Ο Αισχύλος στο έργο του «Αγαμέμνων» περιγράφει πως αυτή η ιδιοφυής μέθοδος μετάδοσης μηνυμάτων χρησιμοποιήθηκε για να φτάσει, μέχρι τις Μυκήνες, η είδηση της νίκης των Ελλήνων στον Τρωικό πόλεμο. Η γεωγραφική επιλογή και η διαχείριση των Φρυκτωριών έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην επικράτηση και την επέκταση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Η ενέργεια που κρύβουν αυτά τα αρχαία ερείπια και ό,τι αντιπροσωπεύουν έγιναν έμπνευση και μετουσιώθηκαν στη φλόγα του σήματος των ανθών κάνναβης IRIA. Η φωτιά της άναψε. Το μήνυμα στάλθηκε και η αυθεντική εμπειρία γίνεται ο καλύτερος αγγελιοφόρος της φιλοσοφία της:

Ανακάλυψε υψηλής ποιότητας βιομηχανική κάνναβη στο www.iria.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.