Σχεδόν όλα τα αντιλέγεις, τα αμφισβητείς, τα αναιρείς…Όχι και την…πυρηνική επίδειξη

Όπως το βλέπει το Τσίπας Μπλοκ. Σαμπάνης είναι, ο πρωταθλητής στο σήμερα. Αναβαθμισμένο Barbarella είναι, με ομάδα πίσω του, που στα νυχτερινά -και όχι μόνο- δρώμενα της Θεσσαλονίκης, έχει πυρηνική ενέργεια, τόσο δυνατοί και προχωρημένοι είναι. Παρότι νέοι σε ηλικία. Και ξανά αποφάσισαν να ενώσουν τις μεγάλες δυνάμεις τους.. Δεύτερη βδομάδα που παρουσιάστηκαν, και το βλέπετε, δεν αρέσει απλά, στην κορυφή βρέθηκε αμέσως, η πρόταση τους. Στέλνουν ηχηρό μήνυμα, δεν αφήνουν χώρο για παρερμηνείες, για καμία αμφισβήτηση. Και δεν γινόταν να γίνει αλλιώς. Δεν γινόταν !!!

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενο που λέει "Barbarella Live Party 11 BarbarellaLiveParty11. ώ. … Barbarella 11:37 PM I"
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και κείμενο που λέει "Barbarella Live Party 11 ผ. ·· Barbarella 11:37 11:37PM PM Barbarella Basha"
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και κείμενο που λέει "BarbarellaLiveParty11 Barbarella Live Party 11 ఉ. ·· Barbarella 11:37 11:37PM PM Ba barella Barba"
Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα και κείμενο που λέει "Barbarella Live Party 11 BarbarellaLiveParty116 ώ. … Barbarella 11:37PM PΜ 及卫机"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.