Σαν τρελοί θέλουν όλοι ο Νίκος Βέρτης να επισκεφτεί το μαγαζί τους, αλλά αυτός το κάνει σπάνια! Σε μια από από αυτές τις σπάνιες φορές, τον είδαμε στο ιστορικό CAN CAN..Και δεν ήταν “υποχρέωση”! Ο συνέταιρος Γιγουρτάκης, ο Σαρδελής και ο Καψάλης

Νίκος Βέρτης, Παναγιώτης Σαρδελής, Γιάννης Καψάλης

Με αφορμή την “επίσκεψη” του Νίκου Βέρτη, στον Γιάννη Καψάλη, πέρασε τα εξής σπουδαία μνήματα, στον αθέατο τραγουδιστικό κόσμο της νύχτας. Κατ’ αρχάς, δεν τις συνηθίζει, τις επισκέψεις. Πρέπει να ψάξεις, για να τις βρεις, δεν είναι πολλές. Προσέχονται όλοι να τον δουν και στο μαγαζί τους, αλλά αυτός ξέρει το πότε, το που και το γιατί. Κατά δεύτερον, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε. Το ιστορικό κέντρο διασκέδασης ΚΑΝ ΚΑΝ, που στεγάζεται στη Λεωφόρο Κηφισού & Π. Ράλλη 62, στο Αιγάλεω. Εκεί που είδαμε το Βέρτη και την μέγα έκπληξη προκάλεσε σε όλους. H ιδιοκτησία του τελεί υπό την προστασία του Παναγιώτη Γιγουρτάκη. Αυτός το ενοικίασε (όπως και το 2017) στον Παναγιώτη Σαρδελή, και στους τραγουδιστές και στη μουσική, ήξερε ότι για να μιλήσουμε για αυτό, όπως μιλάμε σήμερα, έπρεπε να ξεφύγει από τα κλισέ και τα στερεότυπα. Αρα, να πάει για καινούργια κόλπα. Κι επομένως, το Καψάλης, Χαρά Βέρρα, Κώστας Αγέρης, δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα, εξυπηρετούσε στα μέγιστα το σκοπό του. Κατά τρίτον. Αυτή η επίσκεψη του Νίκου Βέρτη, στο ΚΑΝ ΚΑΝ, με αυτούς τους τραγουδιστές, και για να είμαστε πιο επικεντρωμένη, με αρχηγό του δημοτικό Γιάννη Καψάλη, δεν ήταν για την υποχρέωση. Και δεν σκέφτομαι άσχημα, Βέρτης-Γιγουρτάκης είναι συναίτεροι στο Yton. Και να πούμε την αλήθεια τώρα. Έλα, σε παρακαλώ. Εάν δεν γούσταρε τον Καψάλη, δεν θα τον βλέπαμε ποτέ. Πάνε σφαίρα, στα πραγματικά, και συνεχίζουν και μετά τις γιορτές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.