Η χθεσινή “βόλτα” Μαζωνάκη στον Ηλία Καμπακάκη…Και η “δημοσκόπηση”, πως το Voodoo, θα μπει στα μπουζούκια, είναι θέμα χρόνου!

Voodoo και club πάνε μαζί. Κανόνας. Αλλά δε σε θέλει πολύ σκέψη, να πεις πως μπορεί να πάει παρακάτω, κάτι τέτοιο ψήνεται, είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν κάποιοι βραχυκυκλώνουν, είναι στη χασούρα, ψάχνεις στον αντίποδα, κάτι το καινούργιο να σου χαμογελάσει. Αυτό μπορεί να είναι το Voodoo, και από το live clubbing που είναι τώρα, να το δούμε στα μπουζούκια. Είναι η χαμηλόφωνη συζήτηση, που έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα, να γίνεται σε διαδρόμους και πίσω από κλειστές κουρτίνες. Και με πολύ καλό μάτι, το βλέπουν οι περισσότεροι.

Αυτή η κουβέντα πήρε φωτιά, βλέποντας τον Γιώργο Μαζωνάκη, από τις πολύ μεγάλες τραγουδιστικές παρουσίες, χθες το βράδυ, να έχει πάει σε αυτόν, που τα σπάει κάθε Κυριακή στο Voodoo. Ο Ηλίας Καμπακάκης είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Σαν τρελοί θέλουν όλοι ο Νίκος Βέρτης να επισκεφτεί το μαγαζί τους, αλλά αυτός το κάνει σπάνια! Σε μια από από αυτές τις σπάνιες φορές, τον είδαμε στο ιστορικό CAN CAN..Και δεν ήταν “υποχρέωση”! Ο συνέταιρος Γιγουρτάκης, ο Σαρδελής και ο Καψάλης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.