Παραλιακή: Αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον επιχειρηματία Γιώργο Χατζηβάσιλα

Τραγικό θάνατο βρήκε σε τροχαίο στην παραλιακή, που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο επιχειρηματίας life & business coaching, Γιώργος Χατζηβάσιλας, 50 ετών. Το δυστύχημα έγινε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 21:10. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα μετά τις στοές, στο σημείο που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία, με μια μηχανή Aprilia Pegaso 650. Οι φίλοι του ζητούν να επικοινωνήσει με την Τροχαία Καλλιθέας, όποιος γνωρίζει κάτι για το τροχαίο.

Ο Γιώργος Χατζηβασίλας, παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών, με καταγωγή από το Παραδείσι Ρόδου, τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, επαγγελματία και οικογενειάρχη, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 50χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία ενώ επί 13 χρόνια είχε τη δική του εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας. Το τελευταίο καιρό ασχολούνταν με το life & business coach και είχε γράψει και βιβλίο.

-notia.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.