Η παράκληση του Σαμπάνη! Η σύρραξη με τον “φουσκωτό” του Τρανού, αποφεύχθηκε στο παρά τσακ..Ο τράπερ, που είχε εμφάνιση κοντά στο Διακοπτό, πέρασε με τον μυώδη φίλο του, για ένα ποτό- Πήρε το μικρόφωνο, αλλά όχι για πολύ..Και αυτό δεν άρεσε, καθόλου δεν άρεσε- Αν ακόμα ήταν με Ματσίκα, θα γινόταν αυτό; Ποτέ των ποτών! Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Τσίπας Μπλοκ

Καμιά έκπληξη που μέχρι χθες, που ήταν με τον Κώστα Ματσίκα, το γνήσιο και αληθινό αφεντικό του Έναστρον..Και αυτή η συνύπαρξη, του προσέφερε ασφαλή «οχύρωση» απέναντι στην κάθε απειλή. Σήμερα που αυτή η σχέση έχει χαλάσει, δεν μπορεί να σωθεί, και μην ψάξεις να βρεις τους λόγους, αφού έχει πετάξει το γεράκι, είναι …εκτεθειμένος.

Στο Koursaros Beach Club, στη Παραλία Εγκάλης, στο Διακοπτό Αιγίου, που το έχει ο Σταμάτης Βάκρινος. Ο οποίος, ως γνωστόν πια, διατηρεί σχέση με την Ράνια Κωστάκη. Και αυτή είναι που βρίσκεται πίσω από σχεδόν όλα τα μεγάλα event. Φυσικά και στο χθεσινό, με τον Γιώργο Σαμπάνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι είπαμε για αυτόν (;) Τα έσπασε και έφυγε από την ομάδα του Ματσίκα. Μετάφραση είναι εκτεθειμένος. Έτσι εξηγείται που παραλίγο να δημιουργηθεί σύρραξη. Η ένταση σίγουρα δημιουργήθηκε. Δίνω το συμβάν. Ο Trannos είχε εμφανιστεί εκεί κοντά στο Αίγιο, και αφού λοιπόν τελείωσε νωρίς, είπε να περάσει μια βόλτα από τον Σαμπάνη. Η αρχή έγινε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων. Τον καλωσόρισαν και πήρε το μικρόφωνο. Είπε ένα τραγούδι, είπε και δεύτερο, άντε και τρίτο. Αυτά, όχι άλλα, μη το κουράζουμε, σε ευχαριστούμε, κάτσε κάτω τώρα. Και κάπου εκεί. Και κάπου εκεί ακριβώς. Είπε να παρέμβει, να δείξει την ενόχληση του, ο φουσκωτός συνοδός του γνωστού τράπερ. Αποτέλεσμα αυτού, προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, παράκληση του Σαμπάνη, αλλά και από την Κωστάκη, να φύγouν, να αποχωρήσoυν. Τους γιούχαρε ο κόσμος. Μερικά λεπτά μετά, ξανάρχισε το παιχνίδι, αλλά η διάθεση δεν ήταν καθόλου ίδια, είχε χαλάσει.

Βίντεο αποκλειστικό, θα το δείτε στο tsipasblog, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.