Ιδού το αποτέλεσμα να ακουστείς σε όλη την νύχτα, από το Τσίπας Μπλοκ! Μετά το Σάββατο, το προηγούμενο, έρχεται ξανά..Και αυτή τη φορά, όχι για βόλτα- Αύριο στο Metropolis ο Άρχοντας

Τσίπας Μπλοκ! Το πρώτο μιντιακό μαγαζί στον πλανήτη νύχτα. Και πλέον ότι ακουμπάει γίνεται μόδα. Μοντερνιά. Μέσα στη μόδα. Μόδα σημαίνει δύναμη. Κανείς δεν αντιστέκεται στη μόδα, στη δύναμη της μόδας. Απεναντίας όποιος αντιστέκεται στην μόδα, γίνεται μαύρο πρόβατο. Ξεπερασμένος. Έτσι πάει.

Το ένιωσαν όλοι με τον άρχοντα του λαικού τραγουδιού Θέμη Αδαμαντίδη. Μεγάλη μόδα που έσκασε από εμάς, και αμέσως κυκλοφόρησε παντού, στην κυριολεξία παντού.. Δηλαδή; Η επίσκεψη του στην Πάτρα και το νυχτερινό κέντρο Summer Metropolis. Το Σάββατο έγινε για τον άνθρωπο που χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον Στέλιο Καζαντζίδη, ο «επόμενος Καζαντζίδης». Αλλά και από τον Γιάννη Πάριο έχει επιρροή έκδηλη. Κι έχει υμνήσει τον έρωτα, όσο κανείς δεν το γνωρίζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δικαιολογείται λοιπόν, να αρθεί και πάλι, όφειλε να αρθεί, διότι το κοινό το ζητούσε.

Αυτή την Παρασκευή 12/8.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "METROPoLIS LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8 ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ CHIVAS REGAL www.apolafste.ypefthina.eneap.gr BI.ne25 ΘΕΡΙΑΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 2610.670.281 81-6993.60.63.60 6973.08.78.01 Απολαύστε υπεύθυνα"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.