Ο Μεσούλας των ρεκόρ, στηρίζει Μαρινάκη

Καμιά έκπληξη που σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεσούλας, κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του. Και τα Media ψάχνουν να τον βρουν, και αφού τον βρουν, να τον ρωτήσουν ποιο είναι τελικά, το μεγάλο μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του; Γιατί δεν βάζει στοπ στο όχημα και να πάει διακοπές, να γεμίσει τις μπαταρίες, όπως όλοι! Όταν ήδη έχει καταγράψει ρεκόρ, απίστευτο ρεκόρ, για Γκίνες. Για τη μεγαλύτερη συλλογή με θέμα live κάθε μέρα και με τραγουδιστές διαφορετικούς. Από αρχές φθινοπώρου του προηγούμενου, έως και σήμερα 11 Αυγούστου 2022. Κυρίως στο Aristotle Piraeus.

Αλλά πως να βάλει στοπ. Αφού είναι καψούρης με την δουλειά του, δεν μπορεί ούτε μια μέρα μακριά της. Και τα χρήματα που βγάζει, δεν τα βάζει στην τράπεζα, όχι. Τι τα κάνει τότε, ε ; Τα ρίχνει στη δουλειά πάλι, να τον βοηθήσουν να γίνει ακόμη καλύτερος. Γνωστή η συνταγή, δεν είναι γνωστή για όλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ψάξτε βρείτε τον, στην νο1 ομαδική εφημερίδα του Ολυμπιακού “Πρωταθλητής”, αφού έχει πει πολλά από τα μυστικά του. Όπως ότι στηρίζει Μαρινάκη και Ολυμπιακό. Και πολλά άλλα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "αθλητής Θέμα Μέρες καλοκαιριού ηαραμυθόσκονη 27 11Αγύσ222 Αυγούστου Δώρα και τα δώρα αγάπης απόψε στα Φιλιατρά... ΔΗΜ.ΜΕΣΟΥΛΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ όuoomG πoρTooй Γεννημένος νικητής, με τον έφηβο στην καρδιά του... παρών σε προσπάθεια τους Πειραιώτες! 0 Απόστολος Μαγγηριάδης στην EPT Από... γκολ σε... γκολ στο κρεβάτι Γκιγκς!"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.