Δύσκολος χειμώνας, αλλά τρέχουν οι εξελίξεις ! Πρώτος στη μάχη της νυχτερινής Αθήνας, ρίχνεται πάλι ο Μπερτάκης- Βάζει το κλειδί στη πόρτα του Fantasia…2 Σεπτεμβρίου- Κάνει αρχηγό τον Ιακωβίδη και τον πλαισιώνει με την νέα βασίλισσα

Όλοι συζητάνε για τον χειμώνα που έρχεται. Αχ, ο χειμώνας! Δηλαδή ο δύσκολος! Ναι, θα είναι δύσκολος! Γι’ αυτό, θα πρέπει να κάνουμε έξυπνες και εναλλακτικές κινήσεις, μη γυρίσουμε στα ίδια και στα ίδια. Στις επικίνδυνες και τοξικές λύσεις. Και τότε, οι πιθανότητες αυξάνονται, να δημιουργήσουμε το αίσθημα στον καταναλωτή, να βγει από το σπίτι.

Βέβαια όλοι ξέρουμε πως η τελική απόφαση, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, για να μην σας πούμε μόνο, από τα πόσα χρήματα θα έχουμε στη τσέπη. Δηλαδή, η τσέπη θα μας δώσει κουράγιο να βγούμε, η απεναντίας, θα μας πει, δεν έχεις να πας πουθενά. Κάτσε κάτω!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως και να έχει, οι προσπάθειες θα γίνουν, σιγά μη δε γίνουν. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, που λέει ο λαός. Η ζωή προχωρεί. Και όχι μόνο προχωρεί, πολύ γρήγορα προχωρεί και θέλει θάρρος.. Έτσι είναι!

Ο καθένας με τις δικές του προτάσεις. Ο πλανητάρχης στην νύχτα Κώστας Μπερτάκης, αφού το καλοκαίρι τελειώσει, που θα σημαίνει και το τέλος της μαγικής σύμπραξης με τον Μάρκελλο Μουρατίδη. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του Μαρκίζ. Στη Καλλιθέα Χαλκιδικής βρίσκεται αυτό το νυχτερινό κέντρο. Μετά, θα έχει να μετρήσει αντίστροφα, για να ριχτεί στη μάχη της Αθήνας. Περιμένουμε να ακούσουμε. Ξεκινάει από το Fantasia, την Παρασκευή 2/9. Και θα βάλει Πέτρο Ιακωβίδη. Τον αναβαθμίζει και τον κάνει αρχηγό, την πρώτη φίρμα, αν δεν πιάσει τα νούμερα που περιμένει το Μπερτάκης, να μη με λένε Τσίπα. Ήρθε η ώρα του.

Τι άλλο ; Ζόζεφιν, στα καλύτερα της αυτή, πιο καλύτερο δεν είχε. Μετά ο FY, ο artist με τα διαδοχικά no1 singles που μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views. Αλλά και Γιάννη Ξανθόπουλο. Μεγάλωσε και τώρα θα δείξει αυτά που πραγματικά μπορεί.

Το σχήμα θα πάει, δεν θα βγει από το πρόγραμμα σας.

Σημειώστε φρεσκάδα, σημειώστε επιτυχία! Χαίρετε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.