Ρεσιτάλ επιβεβαίωσης ξανά και ξανά! Ο Δημήτρης Φινιτιρίκος και ο Father Alex Karloutsos – Η συνάντηση στις ΗΠΑ

Father Alex Karloutsos και Δημήτρης Φινιτιρίκος

Εύκολο να λες πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος, είναι συνεχιστής της φυλής των μεγάλων έργων. Και πως σαν αυτόν, δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι. Και πως να μην σας μπερδεύει το Instagram. Και να μην τον συγκρίνεται. Το δύσκολο είναι να το αποδείξουμε. Βασικά εύκολο είναι. Μιλάμε για το Τσίπας Μπλοκ, που τώρα έχει απλώσει δίχτυα παντού. Μιλάμε για την περίπτωση αυτού του επιχειρηματία, που δεν μας ζορίζει πολύ, καθόλου βασικά, την τροφή, ο ίδιος μας την δίνει, από τα social media του.

Ήταν να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Ταξίδεψε; Συνάντησε αυτόν που ήταν ο συνοδός του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζώρτζ Τσούνη. Αυτός που είναι ο ουσιαστικός αρχιεπίσκοπος Αμερικής, άλλο που εμείς ξέρουμε τον Ελπιδοφόρο. Αυτός που οργανώνει την σημερινή φιλανθρωπική συναυλία του Αντώνη Ρέμου, και που θα παραβρεθούν επιχειρηματίες, “παράγοντες”, μεγαλοδημοσιογράφοι και λομπίστες από την Αθήνα. Συνάντησε τον Father Alex, τον κατά κόσμον Καρλούτσο. Και φυσικά, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μόνα τους, τυχαία, είδα φως και μπήκα.. Αυτό που εσύ χρειάζεται να κρατήσεις, είναι πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος, είναι συνεχιστής της φυλής των μεγάλων έργων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.