Ο Φιντι(ρικος) θα μας τρελάνει όλους (video)

Το χει τερματίσει ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Έτσι τον αξιολογεί ο συγγραφέας και μεταφραστής έργων των μεγάλων παιχτών, Τσίπας Μπλοκ. Συνεχιστής αυτής της φυλής, αυτός ο επιχειρηματίας. Που λίγους τέτοιους βλέπεις, μην σας μπερδεύει το Instagram και τον συγκρίνεται με τους άλλους. Άσχετο αν τον βλέπουμε συνέχεια και κατ΄ευθείαν, σε ότι ανεβάζει. Και ξαπλωμένος να είναι, τον βλέπουμε.

Τα ξαναβρήκε με την Κατερίνα Δαλάκα και πήγαν στην Αμερική, μακριά πολύ από Ελλάδα, τους φίλους και τις φίλες. Για να το πιάσουν από την αρχή και είναι απαραίτητο να γίνει. Μόνον αυτό; Σίγουρα μέσα είναι και οι business.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάτι άλλο; Ήταν και και η παρουσία στον ίδιο χώρο, που κάνει προπόνηση ο θρύλος του NBA LeBron James. Στο σπίτι του κιόλας είναι το γήπεδο, στο New York. Τον κατέγραψε και τον έδωσε στο βασιλιά των κοινωνικών δικτύων…Και όλοι ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους, κουνάνε το κεφάλι τους. Αδιανόητο να το σκεφτεί αυτό, πως θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, ο κάθε άλλος …γήινος Έλληνας. Σε κάποια άλλη ζωή, μπορεί.

Απομένει μόνο να σα το δείξουμε. Κάνε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.