Εκεί που ήταν η λέσχη του Γιγουρτάκη, το θρυλικό «Monte Carlo»..Ενοικιάστηκε από την ομάδα που κάθε καλοκαίρι παίρνει όλα τα φράγκα

Δεν το συζητάμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Και ακόμη πιο δύσκολα θα γίνουν, όσο μπαίνουμε μέσα στον χειμώνα. Είναι, όμως, και αυτά τα όνειρα, που πάντα θα γίνονται. Που θα φανερώνουν πως κάποιοι θέλουν να μεγαλώσουν, να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Σπάνιο να βρεις σήμερα τέτοιους, του καναπέ είναι οι περισσότεροι, καμία πρωτοβουλία. Ποιοι, δηλαδή, κάνουν αυτά τα μεγάλα όνειρα ; Η ομάδα του Banana Athens. Αυτοί που κάθε καλοκαίρι παίρνουν όλα τα φράγκα. Και εκδηλώνονται, από την είδηση, την αποκλειστική του Τσίπας Μπλοκ. Ότι μίσθωσαν το κτήριο, επί της Λεωφόρου Συγγρού, που στεγάζονταν κατά το παρελθόν η λέσχη «Monte Carlo», ιδιοκτησίας της οικογένειας Γιγουρτάκη. Και τι θα το κάνουν ; Live clubbing. Και μιλάνε με τον Ηλία Βρεττό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.