Ποιος “μεγάλος” επιχειρηματίας της νύχτας, έχει στην κατοχή του πολυτελές resort στο Μπαλί, που θα σε κάνει να πεις “‘Όχι, δεν μπορεί, είναι ….εξωπραγματικό “;

Η οικογένεια Γιγουρτάκη άρχισε να χτίζεται σταδιακά τη δεκαετία του ’70, όταν ο Νίκος Γιγουρτάκης, πατέρας του Τάκη, δημιούργησε ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα διασκέδασης στο Δέλτα Φαλήρου.

Αργότερα ο Τάκης Γιγουρτάκης ανέλαβε τα ηνία και αποδείχθηκε ικανότατος επιχειρηματίας, καθώς κατάφερε σε λίγα μόλις χρόνια να επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις του πατέρα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δημιούργησε, μεταξύ άλλων, το εστιατόριο «Mezzo Art» στο Κολωνάκι, το οποίο προκάλεσε αίσθηση με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης που το κοσμούσαν, ενώ το μενού του το συνέθεταν ιδιαίτερες ιαπωνικές γεύσεις.

Ο συνεχιστής, ο μοναδικός και άξιος της «αυτοκρατορίας» του Τάκη, είναι ο υιός του Γιώργος Γιγουρτάκης. Ο άλλος του υιός, ο Νίκος Γιγουρτάκης, το μέλλον του οποίου διαγραφόταν άκρως λαμπρό, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τον Οκτώβριο του 2011 και σε ηλικία μόλις 30 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Τάκης Γιγουρτάκης: «Το παιδί μου χάθηκε από τα αναβολικά»
Τάκης Γιγουρτάκης
Το ξέσπασμα του αδερφού του Νίκου Γιγουρτάκη, Γιώργου | Gossip-tv.gr
Γιώργος Γιγουρτάκης, Νίκος Γιγουρτάκης

Σήμερα στην οικογένεια Γιγουρτάκη, ανήκουν τα εξής νυχτερινά κέντρα : «Yton», «Romeo», «Box», «Can Can». Να μην ξεχάσουμε και την λέσχη «Monte Carlo», έγραψε ιστορία, αλλά σε άλλες εποχές. Και αυτό το ακίνητο, είναι δικό τους. Όπως και πολλά άλλα. Σπίτια στην Αθήνα, σε νησιά, σαλέ στις Άλπεις, σημαντική συλλογή έργων τέχνης.

Νοικοκύρης ο κύριος Τάκης, και με καλή ψυχή ανθρώπου, μεγάλος διδάσκων στην νύχτα. Και επ’ αυτού δεν σηκώνει κουβέντα δεύτερη.

Αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για το πιο εντυπωσιακό απόκτημα, που θα βρεις στο portfolio της συγκεκριμένης οικογένειας, θα εστιάσουμε σε αυτό : «Majapahit Beach Villas», θέρετρο υπερλουξ στο Μπαλί.

Θα …χαζέψετε..Αλήθεια!

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
Majapahit Beach Villas in Ketewel, Bali - Event Villas | Nakula
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
MAJAPAHIT BEACH VILLAS (Ketewel, Ινδονησία) - Κριτικές και σύγκριση τιμών -  Tripadvisor
Majapahit Beach Villas by Nakula, Ketewel – Ενημερωμένες τιμές για το 2023
Book Majapahit Beach Villas, Luxury Vacation Rentals by ZEKKEI
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.