Πέραν της δουλειάς, εδώ γεννήθηκε μια πραγματική φιλία

Αλέξης Σπυρόπουλος - Γιώργος Παπαδόπουλος - Τάσος Μητρόπουλος

Ένα κι ένα κάνουν δυο. Δεν κάνουν διόμισυ, ούτε ενάμισυ. Δεν γίνεται να είναι συνέχεια μαζί και χαμογελαστοί, αυτοί που με μεγάλα όνειρα, ξεκίνησαν μια δουλειά, αλλά δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Συμβαίνει το άλλο, αυτό που όλα πάνε καλά, και για αυτό είναι αχώριστοι. Είναι μια παρέα. Ακόμα κι αν αποδέχεσαι ότι “στράβωσε” η δουλειά, που δεν “στράβωσε”, κρατάς το πιο σημαντικό και απαραίτητο, που είναι η πραγματική φιλία.

Αλέξης Σπυρόπουλος, Τάσος Μητρόπουλος. Το ιδιοκτησιακό δίδυμο του Metrolis Summer. Αν και ξενυχτισμένοι, χθες είχαν την Άντζελα Δημητρίου, όμως ταξίδεψαν στην Αθήνα σήμερα. Για να βρεθούν στη χαρά τη μεγάλη, την απερίγραπτη, του συνεργάτη τους, του τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου. Αυτός και και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το απόγευμα βάφτισαν τον δευτερότοκο γιο τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιορδάνης, από τον πεθερό του τραγουδιστή. Να σας θυμίσουμε πως ο γιος τους Άγγελος βαφτίστηκε στην Λευκωσία, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε αυτή τη φορά να βαφτίσουν το δεύτερο παιδάκι τους στην Αθήνα.

Οι νονές του μικρού ήταν οι δυο καλές φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.