Ρεκόρ που δεν έχει ξαναγίνει

Η στατιστική από κάποιους θεωρείται επιστήμη. Μπορεί και να είναι, αλλά εγώ πιο πολύ εκτιμώ τα αποτελέσματα της, που κάνουν μια καταγραφή τάσεων, και σίγουρα βοηθούν ποικιλοτρόπως, αυτούς που αναπτύξουν ένα πλάνο δουλειάς, και θέλουν να δουν τι ψάρια πιάνουν. Τις παραδόσεις αν μπορούν για να τις σπάσουν. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η στατιστική..

Το τελευταίο το λέω επειδή η επισκεψιμότητα, φωτιά έχει πάρει, από γυναίκες και γυναίκες. Άρα, εδώ μιλάμε για τους πάντες, που εισέρχονται με μανία και το ακούνε ξανά και ξανά. Με τίποτα δεν μπορούν να βάλουν το στοπ στο Play. Κάποιοι ψάχνουν για λογική προσέγγιση σε αυτή την επιτυχία, τη νέα, τη μεγάλη, που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Σίγουρα του καλοκαιριού και πιθανότατα και άλλων εποχών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθούν εύκολα, αλλά η στήλη μπορεί να δώσει την ταυτότητά του. Οι Kings και ο Trannos, παρουσίασαν από την Panik Records, «Madame», την super viral επιτυχία, που έχει τρελάνει το Tik Tok. Τώρα και το Youtube. Σε 4 μέρες, το εξωπραγματικό νούμερο 3 εκατομμύρια προβολές, και για πλάκα, στις τάσεις, το νούμερο ένα. Με απόσταση μεγάλη από κάθε άλλο.

Αλλά δεν τα είπα όλα. Νούμερα ένα παντού. Spotify Streams. Spotify Top 50. Σε όλα τα social media, οτιδήποτε μπορεί να μπει στην κατηγορία αυτή.

Αλλά δεν τελείωσα εδώ. Οι ανανεωμένοι Kings, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, εμφανίζονται στο Tokyo Theater. Συνεργάζονται με τον Σταν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.