Η πρωταθλήτρια θρησκεία συνεχίζει και τον Μάιο

Κώστας Μπερτάκης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Σκέπτεσαι τον χώρο διασκέδασης, που θα επιλέξεις, που θα περάσεις πραγματικά καλά, αμέσως μετά το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού..Κι ένα πράμα έρχεται στο νου: Αργυρός ! Γιατί δεν βρίσκεις σήμερα, στα προχωρημένα δήθεν θέματα της νύχτας, της Αθήνας και της επαρχίας, τόσο άξιο, σαν κι αυτό, να το ρουφήξεις.

Teatro Athens! Δεν είναι μόνο ότι σου αμολάει Αργυρό και Φουρείρα και Κακοσαίο. Έχει και μια απίστευτη ανακαίνισή, και… αποκαλύψεις και… συγκινήσεις, και όλα πράγματα αλληλένδετα. Εντελώς μέσα στο concept, καθόλου περιττά. Είναι ο επαγγελματικός, η πεντάστερη εξυπηρέτηση πελατών, η τέλεια δουλειά σε όλα τα επίπεδα, η κομψότητά, το στυλ, το ακριβό και καλό γούστο. Τα αντώνυμα των παρακάτω λέξεων : Φτήνια, ρηχότητα, προχειρότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η έννοια Αργυρός στο Teatro του Μπερτάκη, έχει πάει σε τέτοια επίπεδα, που λίγοι μπορούν να την κατανοήσουν. Κλείνω τη στήλη με τις ακόλουθες αράδες… Όπως ο Χριστός, έτσι και αυτή η δυάδα, στην ατζέντα της θρησκείας της νύχτας. Σε αυτήν περιλαμβάνεται, θεωρείται θαύμα. Αληθινό και απίστευτο. Ακριβώς. Μαγική τις εξωανθρώπινη συνύπαρξη, το λες καλύτερα. Γιατί περνάει πολύ στον κόσμο. Συγκεκριμένα, περνάει στους σκεπτόμενους νυχτόβιους. Τρελό σεφτέ κάνει, που σημαίνει πως είναι η πιο διαδεδομένη και πιο γνωστή θρησκεία από όλες τις άλλες, η νούμερο ένα κυρίαρχη θρησκεία στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης της Ελλάδας.

Η ανάλυση καταλήγει και με την ανακοίνωση του Teatro, την εξής :

“Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε! Γι’ αυτό οι συνεργάτες μου και εγώ επιλέξαμε να είμαστε ενωμένοι και να γιορτάσουμε μαζί σας απόψε μετά την Ανάσταση και αύριο Κυριακή του Πασχα … στο TEATRO Athens!Συνεχίζουμε λοιπόν … κάθε Παρασκευή & Σάββατο και τον Μάιο!Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλους!!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.