Ο Κιλέσης βοήθησε για να βοηθήσουν και άλλοι

Μας έχουν πρήξει. Κάθε χρόνο τα ίδια στα ΜΜΕ. Το… απαραίτητο ρεπορτάζ για το πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί. Μην και αφήσουν απληροφόρητο τον ελληνικό λαό. Σε ποια πόλη, ακόμα και σε ποια εκκλησία θα κάνουν Ανάσταση οι αρχηγοί των κομμάτων, ο πρωθυπουργός, η πρόεδρος της δημοκρατίας.

Πότε, ρε, θα το κάνετε πραγματικό λειτούργημα και θα ασχοληθείτε με τους πραγματικούς ήρωες, που είναι δίπλα μας ; Στην πόρτα την διπλανή ; Το Τσίπας Μπλοκ το κάνει καιρό τώρα και θα πιάσει το όνομα του Αναστάση Κιλέση. Πατρινός σεφ και ιδιοκτήτης μαγαζιών εστίασης. Τι έκανε αυτός ; Ημέρες του Πάσχα και ολόκληρες σακούλες με τρόφιμα και φαγητό, τα έκανε δωρεά, στο φιλανθρωπικό σωματείο, με το όνομα “Κιβωτός της Αγάπης”. Που ιδρύθηκε στις 9 Αυγούστου, το 1971, από 24 Πατρινούς πολίτες και στηρίζει τα παιδιά ΑμεΑ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε κι αυτό. Το θέμα είναι να ευαισθητοποιούν και άλλοι. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει, τον στόχο που θέλει να πετύχει ο Κιλέσης. Και όχι θεατρικά, όχι ψεύτικα, όχι σαν τη θρησκευτική ανάσταση των πολιτικών κάθε χρόνο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.