Η Ζευγαρά για τα πολλά

Λένα Ζευγαρά

Να σου πω ένα μεγάλο δόγμα της αγοράς; Το χοντρό παιχνίδι δεν έρχεται μόνο του, απεναντίας, όσo κι αν στους ανθρώπους αρέσει να ζουν σε αυταπάτες, “στήνεται”. Η μαγκιά είναι να καλλιεργήσεις τις συνθήκες, να το “στήσεις” σωστά το έργο, ώστε να μπεις στο παιχνίδι και να εκμεταλλευθείς την κατάσταση. Πήρες χαμπάρι. Αυτές είναι οι αλήθειες της ζωής. Στο ξαναβάζω στην πρίζα.

Τον περασμένο χειμώνα, μέσα από το Tokyo, το νυχτερινό κέντρο του Γιάννη Βουτυράκου, “αναδείχθηκε” η τραγουδίστρια φαινόμενο Λένα Ζευγαρά. Τι σου είπα; «αναδείχθηκε». Δε “φύτρωσε” μόνη της. «Αναδείχθηκε». Άλλη μια αλήθεια. Κάποια πράγματα δεν προκύπτουν, δεν γίνονται μόνα τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επανασυνδέομαι: Ανέβηκε στο χρηματιστήριο η Λένα Ζευγαρά; Εδώ και πολύ καιρό ο δείκτης της έχει έχει περάσει τις χίλιες μονάδες. Δεν σταματά η βελόνα να κινείται. Τελευταίο πολύ ενθαρρυντικό σημάδι, η υποψηφιότητα της στα MAD. Προτελευταίο, το «Medley / ΄Ημαρτον – Δεν έχεις το Θεό σου / e.t.c» , που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2.200.000 προβολές και βρίσκεται σταθερά στις υψηλότερες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay. 

Ε, λοιπόν, ήταν θέμα χρόνου η Ζευγαρά να πάει πια για τα πολλά. Για αυτό και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο.

Διαβάστε ακόμα στο Tsipasblog.gr : Στο Tokyo, το πήραν  απόφαση …

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.