Στο Tokyo, το πήραν  απόφαση …

Στο Tokyo, το πήραν  απόφαση ...

Δεν βγαίνει συμπέρασμα από ένα ποστάριμα. Ποτέ και μετά από μια μοναχά τοποθέτηση στο facebook, και σε κάθε περίπτωση. Πολύ περισσότερο από ένα post, μετά αποχή τριών μηνών, λόγω της καραντίνας. Έλα, όμως, που ο Σταύρος Βουτυράκος στo “Πιο πολύ από ποτέ!!!!!!! Ξεκίνησε Ανέγερση έργου τέχνης”, που ανέβασε σήμερα στον τοίχο του (φώτο) ήταν τόσο σίγουρος και αποφασιστικός, που έδειξε ότι ο πήχης έχει τεθεί ακόμη πιο ψηλά για την επόμενη χρονιά, με σκοπό να επιτευχθεί ένα νέο “θαύμα” στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Σίγουρα, οι Βουτυρακαίοι (Γιάννης και Σταύρος) δεν βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Επενδύουν στη κρίση, γιατί αντιλαμβάνονται ότι η βασίλισσα τους, η Λένα Ζευγαρά, “μεγαλώνει” με ταχυτάτους ρυθμούς και εκείνοι θα της παρέχουν το “βασίλειο” των ονείρων της. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περιμένει κανείς να δει πράγματα και θαύματα, την εξέλιξη του εξαιρετικά πρωτοποριακού στο νέο Tokyo, ειδικά γνωρίζοντας τον Γιάννη Βουτυράκο. Γιατί η νυχτερινής διασκέδασης και… εξωνυχτερινής διασκέδασης πορεία τους, του έχουν προσδώσει τον πολύ τιμητικό τίτλο του “τρελοεπιστήμονα”. Δικαιολογημένα, όμως, σε πείσμα των παλιών και στενόμυαλων μυαλών, εμπνέεται, σχεδιάζει και υλοποιεί από νυχτερινά μαγαζιά, τραγουδιστές, μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, κρουαζιερόπλοια και mega yacht, μέχρι αγάλματα, προτομές και άλλες εικαστικές συνθέσεις, που δεν αποκλείεται να τις δούμε και σε διεθνείς εκθέσεις. 

Διαβάστε επίσης : Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της Ζευγαρά στο Volcano

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.