“Σκούπα” Βουτυράκου

"Σκούπα" Βουτυράκου

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο κάθε μεγαλοπαράγοντας της νύχτας είναι διαφορετική η περίπτωσή του. Διαφορετικός είναι ο τρόπος ενασχόλησης του με τη νύχτα, το μαγαζί του, τον τραγουδιστή του, το επίπεδο που τον στηρίζει σε ΜΜΕ, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ο Βουτυράκος, που λέμε, είναι αφεντικό, όχι τουρίστας, όχι ξένος. Δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε γομολάστιχα. Σ’ όλα έχει λόγο. Τίποτα δεν αποφασίζεται στο Tokyo Theater Athens αν δεν περάσει απ’ αυτόν.

Διαφέρει κατά πολύ από κάποιους άλλους, που είναι χαίρετε. Είναι ξεχάστε με. Μη μου ζαλίζετε τα μπαλάκια. Κάνετε ό,τι θέλετε. Καθόλου περίεργο, λοιπόν, που ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε “σκουπίστρα”. “Σκουπιδιάρης”. Πήρε το ..σκουπόξυλο. Κι όμως έγινε. Δεν περιορίστηκε μόνο στην Λενα Ζευγαρα και να που το ξανάκανε. Ενίσχυσε και άλλο την ομάδα του, στην οποία ο ίδιος είναι προπονητής, τεχνικός διευθυντής, πρόεδρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως πληροφορείται το Tsipasblog.gr, “έδεσε” να εμφανίζονται αποκλειστικά στο Tokyo, τις Πέμπτες, σχεδόν όλους τους ράπερ-τράμπερ ή όπως αλλιώς λέγονται τραγουδιστές που σαρώνουν στο Youtube.

Ο Βουτυράκος είναι για να σκουπίζει, να κτίζει ομάδα. Αλλά αν χρειαστεί και να γκρεμίζει. Όχι μόνο να πληρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.