“Ήρθε η ώρα, η ελληνική νύχτα να μας δει σοβαρά”

"Ήρθε η ώρα, η ελληνική νύχτα να μας δει σοβαρά"

Με αφορμή το άρθρο υπό τον τίτλο “Μια ζωή σαν παραμύθι- Από άστεγος, «Αρχηγός» των φορτηγών και της ελληνικής νύχτας στην Αυστραλία”, που δημοσιεύτηκε, λίγες ώρες νωρίτερα, στο tsipasblog.gr και αφορούσε τον ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία και φιλάνθρωπο κ. Παναγιώτη Συνοδινό, ο ίδιος προχώρησε αμέσως στην εξής δήλωση:

“Το ταξίδι ξεκίνησε με ένα όραμα. Να “καθαρίσω” μια σκηνή που έχει μια συγκεκριμένη κουλτούρα. Σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική ομάδα μου, από τους τραγουδιστές μέχρι τους ανθρώπους που έχω στην καταπληκτική κουζίνα μου, για όλα όσα έχουν κάνει για μένα για να φτάσω στο στόχο μου .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το DEFI είναι ένα οικογενειακό περιβάλλον, μετά από μια δύσκολη αρχή καλωσορίζουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών στο χώρο μας και όλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι και ασφαλείς καθ ‘ όλη τη διάρκεια της νύχτας .

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με το αποτέλεσμα και πάντα θα προσπαθώ να διατηρήσω ένα υψηλό επίπεδο και να συνεχίσουμε να καλύτερα την ελληνική νυχτερινή σκηνή στην Αυστραλία.

Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να μας δει ως σοβαρούς παίκτες και όχι μόνο ως υποκατάστατο το Αλλοδαπών”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.