“Εγώ…” λέει ο Μητσοτάκης, “εγώ…” λέει ο Τσίπρας

'Εγώ…'' λέει ο Μητσοτάκης, ''εγώ…'' λέει ο Τσίπρας

Δεν κέρδισε κανένας Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας έχασε. Αυτό έγινε. Όπως στα κτυπήματα πέναλτυ. Σουτάρει ο ένας δυο-τρία άουτ και, χωρίς ο άλλος να εκτελέσει και τις πέντε βολές, αναδεικνύεται νικητής.

Αν ο Τσίπρας έπαιρνε τα ποσοστά του, σύμφωνα με το σκορ του Σύριζα στις προηγούμενες εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, ο Μητσοτάκης δεν θα ήταν πρώτο κόμμα. Είπα κόμμα; Λάθος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιο κόμμα; Ποια ΝΔ και ποιος Σύριζας. Τους ακούσαμε τους… αρχηγούς στην πρώτη τους δήλωση όταν πια οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα της κάλπης. Ξεδιάντροπα μιλούσαν σε πρώτο ενικό. Εγώ… , εγώ…, εγώ…, θα κάνω και θα ράνω…

Ο Μητσοτάκης κέρδισε, ο Τσίπρας έχασε. Έτσι πάει. Και επειδή έτσι πάει, τα κόμματα είναι βαποράκια σκέτα του αρχηγού. Του ηγέτη. Στη σέντρα βγαίνει η φιγούρα του κάπταιν με το περιβραχιόνιο, όχι οι θέσεις, οι αρχές, οι ιδέες, το πρόγραμμα κι άλλες τέτοιες παπαριές του κόμματος. Τι είναι αυτά, αυτά γίνονται πατσαβούρες μετά τις εκλογές.

-apodytiriakias.gr/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.