Από τις 3 Ιανουαρίου ο Πελετίδης “κατατρόπωσε” τους ..παγκίτες

Από τις 3 Ιανουαρίου "σάρωσε" ο Πελετίδης τους ..παγκίτες

Συμφωνείς ή διαφωνείς με την πραγματικότητα, είναι αδυσώπητη και οφείλεις να την κατανοήσεις. Στην πολιτική είναι ακόμη πιο σκληρό. Η μη κατανόηση της πραγματικότητας μπορεί να σε εξαφανίσει.

Η πραγματικότητα λοιπόν λέει πως με την ενσωμάτωση στο 5,42%, προηγείται ο υποψήφιος με το ΚΚΕ και νυν δήμαρχος Πάτρας Κωνσταντίνος Πελετίδης με ποσοστό 42,43%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με ποσοστό 13,73%. Ακολουθεί ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Νικόλας Παπαδημάτος με 13,13%.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα κάποιοι στη Πάτρα, πέφτουν από τα σύννεφα, που ο Πελετίδης θα είναι και πάλι δήμαρχος. Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την δεύτερη Κυριακή. Ξέρεις ήδη το αποτέλεσμα.

Ο Τσίπας το είχε προβλέψει από τις 3 Ιανουαρίου, στο άρθρο υπό τον τίτλο “Εναντίον Πελετίδη όλοι οι ..παγκίτες”.

Διαβάστε αναλυτικά :

Ήρθε έτσι το έργο και ο Πελετίδης δεν έχει αντίπαλο στο Δήμο της Πάτρας. Σίγουρος δήμαρχος θα εκλεγεί πάλι ο Κώστας Πελετίδης. Στο επάγγελμα γιατρός καρδιολόγος.

Ο μεν Τσίπρας κατέληξε στον συνδικαλιστή και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Ρώρο, ο δε Μητσοτάκης δεν φάνηκε να ικανοποιείται από τους πολλούς που του χτύπησαν την πόρτα και που δεν έχουν θέση ούτε στον πάγκο των αναπληρωματικών. Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως θα κρατήσει στάση σιωπής. Δεν θα συνεργαστεί με κάποιον. 

Όταν λέω “κάποιον” δεν απαξιώνω τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους της ΝΔ. Δεν αξιολογώ αυτούς που ακούγονται, άλλωστε δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Το πιθανότερο να είναι άτομα σπουδαία και επιστήμονες κλάσεως. Το “κάποιος” ισχύει διότι αυτοί που διεκδικούν το “γαλάζιο” χρίσμα στον δήμο της Πάτρας δεν είναι πρωτοκλασάτα  – σουπερλιγκάτα – στελέχη. 

Γιατί ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας θα παίξουν στο Δήμο Πατρέων μόνο για να χάσουν; Ή μήπως ξέρουν πως το νο 1 κριτήριο στη ”μάχη των εκλογών” είναι η αναγνωρισιμότητα. Την οποία, παρότι  κομμουνιστής,  έχει και μάλιστα σε αφθονία ο Πελετίδης, αφού πάντα παίζει με τους κανόνες του star system. Ή δεν βρήκανε βαρβάτο υποψήφιο. Ο Σύριζας κατεβάζει τον σύντροφο Ρώρο.

Η Φώφη Γεννηματά, όχι στα στα ίσα -αν γινότανε δεν θα κατέβαινε ο Νίκος Τζανάτος- αλλά παρασκηνιακά υποστηρίζει  τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Γιατί, λέει, ο Αντιπεριφερειαρχης Αχαΐας είναι ένα σημαντικό στέλεχος της παλιάς φρουράς του ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθεί να αποτελεί κομμάτι της ραχοκοκαλιάς του κόμματος. Του Κινήματος Αλλαγής (όπως λέγεται σήμερα).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.