Πυροβολισμοί έξω από το Club 22, του Ριχάρδου

Πυροβολισμοί έξω από το Club 22, του Ριχάρδου

Μη μπλέξεις με τη νύχτα! Αυτή είναι η κορυφαία Εντολή, έτσι λέω εγώ. Δεν την τοποθετώ 11η, αλλά πρώτη, πάνω και από τις Δέκα Εντολές που έδωσε ο παππούς στον Μόζες. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!

Λέω για την περίπτωση του κυρίου Ριχάρδου Μυλωνά, του «βασιλιά του χρυσού». Φιλοδοξεί να γίνει ο νέος «βασιλιάς της νύχτας», μέσω του Club 22, στη λεωφόρο Βουλιαγμένη. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει το tsipasblog.gr, το κέρδισε σε δημοπρασία. Μάλιστα, έκανε πρεμιέρα με τους Αντύπα, Νίκο Ζωϊδάκη, Κώστα Καραφώτη, Εύα Μίλλη και τον Snik.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντως, εγώ θέλω να σταθώ σε ένα άλλο γεγονός, ιδιαίτερα ανησυχητικό, που ερευνάται από την Αστυνομία. Λέω για τους πυροβολισμούς, που έπεσαν. Συγκεκριμένα, το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής, μετά το κλείσιμο του και με τους θαμώνες και τους υπαλλήλους να έχουν αποχωρήσει, άγνωστοι, που βρίσκονταν απέναντι από το Club 22, πυροβόλησαν στον αέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πίσω από τους πυροβολισμούς ίσως να βρίσκονται κυκλώματα προστασίας που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να στείλουν ένα μήνυμα στο νέο «παίκτη» της νύχτας.

Εντωμεταξύ, έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες, που το tsipasblog.gr αποκάλυψε πως ο Ριχάρδος έχει διακαή πόθο να συνεργαστεί με τον Πάνο Κιάμο. Όμως, του χρόνου, γιατί φέτος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο Fever G (του Θανάση Παπαγεωργίου). Στη συνεργασία της χρονιάς, κατά γενική ομολογία.

Οι βλέψεις του, όμως, δεν σταματούν εδώ. Όπως αποκάλυψα σε αμέσως προηγούμενο άρθρο, ο επιχειρηματίας σκέφτεται να αγοράσει και δεύτερο νυχτερινό κέντρο. Καλοκαιρινό αυτή τη φορά, ενώ έχει ήδη πάρει και επιβατικό πλοίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.