Tι είπαν τηλεφωνικά Τσίπας – Ζευγαρά

Tι είπαν τηλεφωνικά Τσίπας - Ζευγαρά

Ο SPORT 24 Radio 103,3 αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του SPORT24.GR

Στο στούντιο του κορυφαίου αθλητικού ραδιοσταθμού της χώρας, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Μάρη, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, χθες το βράδυ, βρέθηκε η λαϊκή τραγουδίστρια που κάνει… πάταγο με τις εμφανίσεις της στο Tokyo Theater, Λένα Ζευγαρά. Εκεί την περίμεναν τρία από τα “βαριά πυροβολικά”. Οι παραγωγοί Σωτήρης Γεωργίου, Παύλος Σαχτούρης και ο Δημήτρης Μαχαίρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η νεαρή ερμηνεύτρια, που την χαρακτηρίζουν ως το «φαινόμενο» στον φετινό χάρτη της αθηναικής νύχτας και όχι άδικα, πήγε για μια ώρα και παρέμεινε για 3.5. Αυτό τα λέει όλα. Στο διάστημα αυτό, υπήρξε μια εποικοδομητική και χαλαρή κουβέντα για όλους και για όλα. Η οποία θύμισε παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης και ειδικότερα τους Άρβυλα στα φόρτε τους.

Πάντως, ο Σωτήρης Γεωργίου, γνωστός ως ο “Σώτος της Νύχτας, στάθηκε περισσότερο σε δύο πρόσωπα, που-κατά την κρίση του- αποτελούν το Άλφα και το Ωμέγα της ταχύτατης εξέλιξης της. Στον Μιχάλη Τουρατζίδη, τον γνωστό μουσικό παραγωγό από την Θεσσαλονίκη. Αυτός, λοιπόν, κάνοντας υποδειγματικές κινήσεις και μεθόδους, που θυμίζουν επιχειρηματία, έφερε τα αναμενόμενα. Έκανε το brand της Λένας πιο ελκυστικό και παρότι είχαν και καλύτερες προτάσεις, επέλεξαν τον Γιάννη Βουτυράκο για να “κατέβουν” στην Αθήνα.

Οπότε, αναμενόμενα, ο δεύτερος άνθρωπος, που διαπιστώθηκε από τον Γεωργίου πως βοήθησε και βοηθάει στα μέγιστα την καριέρα της, να είναι o ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “Tokyo Theater”, στο Γκάζι. Είναι μόλις 40 ετών, κι όμως μετρά επιτυχίες και εμπειρίες 20 χρόνων στη πλάτη του.

Και κόπου εκεί, στη συζήτηση μπήκε και ο δημοσιογράφος και εκδότης του tsipasblog.gr, Ηλίας Τσίπας.

Ακούστε τι είπε τηλεφωνικά με την Λένα Ζευγαρά, αλλά και τον Σωτήρη Γεωργίου, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ολόκληρη η εκπομπή είναι ηχογραφημένη ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.