Με πυρηνική βόμβα, ισοδυναμεί αυτή η ένωση

Όλα έγιναν όπως τα σχεδίασε και θέλησε ο Μαέστρος Χρήστος Μαγκλάσης (Καρεμπέ). Έχει σημασία ποιος είναι αυτός, είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Cabana Live Stage (Καυταντζόγλου 46, Αθήνα). Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε στο πληροφοριακό κομμάτι των τραγουδιστών του φετινού σχήμα. Όλοι τους ξέρουν, όλοι έχουν κλάψει μαζί τους, όλοι τους ήθελαν στο μαγαζί τους. Χειροκρότησαν και οι πέτρες στο άκουσμα της είδησης πως στο φετινό χειμώνα, που θα είναι πολύ δύσκολος και μπερδεμένος, και καλέ, οι πιο πολλοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.. Αυτοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με πυρηνική βόμβα, ισοδυναμεί αυτή η ενέργεια.

Κάνουμε επείδειξη των ονομάτων τους. Επίδειξη κανονική, πλάι – πλάι στον Καρεμπέ οι : Θέμης Αδαμαντίδης- Αλέκος Ζαζόπουλος, Βασίλης Τερλέγκας, και η Τζένη Κατσίγιαννη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Σίγουρη πληροφορία, πιο σίγουρη δεν έχει! Είχε αφήσει την υπόσχεση σε πολλούς “φίλους”, όμως έκλεισε εκεί που πήρε τα πιο πολλά (όπως αναμενόταν)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.