Με κουμπάρο τον Κώστα Μπερτάκη! Ο γάμος για τον πολύτιμο φίλο και συνεργάτη του επιχειρηματία, που είναι μια κατηγορία μόνος του στη νύχτα- Στέλιο και Κατρίν να ζήσετε

Γάμος σημαίνει βάζω τέλος στην εργένικη ζωή μου. Την αφήνω πίσω. Ο,τι νέο κεφάλαιο ξεκινάω, μαζί με την γυναίκα που στην καρδιά μου βάζει γκολ. Αυτό είναι το κλειδί. Αλλά φροντίζω και τις άλλες λεπτομέρειες του έργου, για όλα τα σχετικά, όπως μέχρι ποιον θα κάνω κουμπάρο. Να κάνω αυτόν που είναι ο κατάλληλος, που όλα τα πράγματα έχουμε ζήσει, που μέχρι να γίνουν εύκολα, ήταν δύσκολα. Γι’ αυτό και δεν είναι απλός φίλος, γνωστός, συνεργάτης, και κολλητός, είναι και αδερφός μαζί.

Πες μου έναν τέτοιο γάμο; Αυτός του πολύτιμου φίλος και συνεργάτη, στα νυχτερινά κέντρα, το Teatro, το Fantasia, το Vogue, στη Θεσσαλονίκη, του Κώστα Μπερτάκη. Που ξέρει και ξέρουν ότι είναι μια κατηγορία μόνος του. Αυτός ο επιχειρηματίας, και η μητέρα του Βάνα Καμπιτάκη, ήταν οι κουμπάροι στο γάμο του Στέλιου Ντούρα και της Κατρίν. Έγινε στο Κτήμα Μπραιμνιώτη, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού. Περίπου 350 άτομα τίμησαν το ζευγάρι. Μετά τον μυστήριο ακολούθησε δεξίωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή φώτο και βίντεο : Από το instragram του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.