Σίγουρη πληροφορία, πιο σίγουρη δεν έχει! Είχε αφήσει την υπόσχεση σε πολλούς “φίλους”, όμως έκλεισε εκεί που πήρε τα πιο πολλά (όπως αναμενόταν)

Θέμης Αδαμαντίδη. Μεγάλη φωνή. Αληθινά απασχόλησε για το νυχτερινό πρωτάθλημα το φετινό, το χειμωνιάτικο, της Αθήνας. Ναι, απασχόλησε πολύ. Αρκεί, βέβαια, ο θεατής να αντιληφθεί ότι το τηλέφωνο του Τσίπας Μπλοκ, κάθε λίγο και λιγάκι κάνει ντριν. Από επιχειρηματίες που είχαν ψιλοδεδομένο την παρουσία του, αλλά έψαχναν να βρουν την κατάλληλη νυχτερινή στέγη. Ναι που όμως, που δεν τον είχαν δεδομένο, σας το βεβαιώνει το tsipasblog.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, μπορεί να άφησε την υπόσχεση σε πολλούς, που μάλιστα, κατατάσσονται στην κατηγορία “φίλοι”, όμως τελικά και όπως αναμενόταν, έκλεισε εκεί που πήρε τα πιο πολλά. Που δηλαδή ; Στο Cabana Live Stage, του Χρήστου Μαγκλάση (Kαρεμπε). Σίγουρη πληροφορία, πιο σίγουρη δεν έχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και θα συνεργαστεί με την Τζένη Κατσίγιαννη. Και περιμένουμε να τοποθετηθεί στο πλευρό τους, και κάτι άλλο. Τι θα είναι αυτό ; Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.