Ψηλώνει παντού o Ρέγγας

Μπάμπης Ρέγγας

Την Open Fuel Energy S.A. που είναι μια σύγχρονη εταιρεία εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα, την έφτιαξε ο Ρέγγας, ένα το κρατούμενο. Δεν το έφτιαξε το κράτος, ούτε ο δήμος, ο οποιασδήποτε δήμος. Την Grey Material SA, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης κατασκευών και παραγωγής προϊόντων τσιμέντου, την έφτιαξε ο Ρέγγας, δυο τα κρατούμενα. Την Nafsi Heavy Industry, που ειδικεύεται στην κατασκευή και επισκευή σκαφών, με έδρα τη Ζώνη Επισκευής Ναυπηγείων του Περάματος (προάστιο Πειραιά), την έφτιαξε ο Ρέγγας. Τρία τα κρατούμενα. Την σύγχρονη εταιρεία διαχείρισης πλοίων, με πολύ έμπειρο προσωπικό, Kinesis Maritime Co, την έφτιαξε ο Ρέγγας. Τέσσερα τα κρατούμενα.

Όλοι οι παραπάνω, πρέπει να βρίσκονται κάτω από μια ομπρέλα. Από μια μεγάλη ομπρέλα, που να τους σκεπάζει τρυφερά και προστατευτικά. Όπως κάνει η μητέρα με τα παιδιά της. Αυτή η είναι η Open Petrol & Gas Α.Ε, με έδρα την Γλυφάδα και τομέα της, την εμπορία υγροποιημένων αερίων στην Ελλάδα, στην Αλβανία, στο Κόσοβο και στα Σκόπια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και επειδή δεν μιλάμε για μια εταιρία, αλλά για πολλές, άρα έχουμε να κάνουμε με έναν όμιλο, το ”Rengas group of companies”, ο πανέξυπνος και διορατικός Ρέγγας έφτιαξε ακόμη, την Open B2B. Με σκοπό να το διαχειρίζεται λογιστικά, φοροτεχνικά, συμβουλευτικά, διαφημιστικά, σαν εικόνα και προβολή.

Τι καταλάβατε μέχρι τώρα; Ε, κάτι θα καταλάβετε. Ότι ο Μπάμπης Ρέγγας είναι πολυδιάστατος και γρήγορος παίκτης, που συνεχώς ψάχνεται να μπουκάρει σε νέα γήπεδα. Και, όπως σας αποκάλυψε πρώτο το tsipasblog.gr, το πέτυχε, με το πρώτο πρατήριο καυσίμων στην Ελλάδα OPEN, στο Κερατσίνι Αττικής, που σηματοδοτεί την είσοδο του στο πολύ δύσκολο και καυτό γήπεδο “Πετρέλαια”.

Και έχει σκοπό να γίνει και σε αυτό χοντροπαίκτης, όχι να παραμείνει απλά παίκτης, για αυτό και ήδη δρομολόγησε, με ταχύτητά φωτός μάλιστα, να ανοίξουν τα νέα πρατήρια Open, που θα βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και θα ανακοινωθούν αναλυτικά εντός ημερών. Εδώ από το TsipasBlog.

Δεν τελειώσαμε, που λέει ο φίλος μου ο Ρέμος. Ο Ρέγγας έχει στο οπλοστάσιο του ακόμη ένα όπλο. Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Α Εθνική, για να μπει η Open Petrol & Gas Α.Ε, χρυσός χορηγός στην φανέλα της.

Φως φανάρι πως τα πόδια του έχουν μακρύνει πολύ. Φως φανάρι, επίσης, πως ως σωστός ψηλός και μεγάλος, που θέλει να τον μνημονεύουν και να μείνει το όνομα σου και μετά από αυτόν, μοιράζει μεγάλο μέρος των κερδών του, με διαφόρων ειδών χορηγίες κι αγαθοεργίες.

Μακάρι να τον ακολουθούσαν και άλλοι.

Διαβάστε επίσης : Μπάμπης Ρέγγας ( Open Petrol & Gas S.A) : Στηρίζει χωρίς ανταλλάγματα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.