Ψάχνει αντίπαλο, αλλά δεν βρίσκει

Το ένα πίσω από το άλλο τα γκάλοπ. Τουλάχιστον από δημοσκοπήσεις εν όψει των εκλογών να φάνε και οι κότες. Κι όλες είναι διαφορετικές. Όχι, όμως και στo παιχνίδι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πως το λες αυτό; Ούτε ένα, μα ούτε ένα γκάλοπ δεν διαφέρει με το άλλο. Όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Ότι δηλαδή η θητεία του νυν «γαλάζιου» περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, θα ανανεωθεί και με πολύ εύκολο τρόπο αναμένεται να γίνει. Το να δούμε κάποια άλλη σκηνοθετική άποψη, να παίρνει θέση στη σκηνή, να τραβάει πάνω του τα φώτα. Είναι περισσότερο αστείο να γελάσουμε, παρά σενάριο κοντά στην πραγματικότητα.

Τι συμβαίνει; Όλα τα γκάλοπ και δεν είναι μαϊμού, ”πειραγμένα”. Γνήσια είναι. Το αποτέλεσμα από τις ερωτήσεις, τον δείχνουν πρώτον και από εκεί και πέρα το χάος. Δεν ασχολούμαι καν. Ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος συζητείται για υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του «γαλάζιος» αντάρτη, πρώην βουλευτή Κ. Τζαβάρα, ο οποίος επίσης ακούγεται για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Έρχονται πολύ πίσω. Είναι αυτό που λένε, κατεβαίνω για να κατέβω. Μέχρι εκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβαστε ακομα: Εκλογές- Αχαΐα : Τον πολεμάνε, αλλά δεν το βάζει κάτω..Τον στηρίζει ο κόσμος!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.