Δεν χρειάζεται να γίνει το πιο έγκυρο γκάλοπ! Πάτρα σημαίνει Πελετίδης… Δυστυχώς!

Σ’ έχουν τρελάνει στα γκάλοπ. Εγώ για πάρτη σου θα σου δώσω το καλύτερο. Το γκάλοπ που τα λέει όλα. Το πιο έγκυρο. Εγγυημένο πέρα για πέρα. Το Tsipas Blog μπαίνει μέσα στο πνεύμα των εκλογών. Το θέλει ο κόσμος.

Έχουμε και λέμε. Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, στο επίκεντρο η Πάτρα. Να ξεχάσεις ότι έχεις ακούσει και λάβει. Οι σοβαρές περιπτώσεις : Αιβαλής, Ψωμάς, Σβόλης. Και όσοι άλλοι ξεχασμένοι και άγνωστοι, προκύψουν στη τελευταία στιγμή, αποφράσσουν να… παρέμβουν πολιτικά. Eυτυχώς δεν θα προκύψουν πολλοί. Θα κονταροχτυπηθούν με τον άχαστο κόκκινο δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν μιλάμε και ξέρουμε τι λέμε, ποια είναι η ουσία του πράγματος. Δεν κινδυνεύει από κανέναν. Άστους να λένε. Ρεκλάμα του κάνουν, που συνεχίζουν να του κάνουν, δύσκολα να αποτιμηθεί σε εκατομμύρια ευρώ. Είναι καλός άνθρωπος, αλλά όχι καλός δήμαρχος. Πρώτα και πάνω απ’ όλα το κόμμα.. Του βάζεις στο τραπέζι πραγματικά έξυπνες ιδέες, για να ξεφύγει η αχαϊκή πρωτεύουσα από την σκοτεινιά, την μιζέρια, την απελπισία, την κακομοιριά. Για να ανθίσει η ανάπτυξη. Και βγάζει σπυράκια. Αυτό σε βάρος του, κι εκείνο και το άλλο. Με τα οποία όλα είναι οκ, συμφωνώ. Ισχύουν στο 200%, φανερώνουν, εκφράζουν μια άνευ προηγουμένου τραγική πραγματικότητα, αλλά δεν αρκούν. Κάνουν μια τρύπα στο νερό. Απίθανο να γυρίσει τούμπα τo έργο.

Με λυπεί αφάνταστα που οι συμπολίτες δεν το αντιλαμβάνονται, βλέπουν μια άλλη σειρά-ταινία. Ο άνθρωπος, αν ήταν στον χέρι του, χθες θα είχε αντικαταστήσει το ευρώ με το νόμισμα της Ρωσίας και της Κίνας. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως συνεχίζουν με το ίδιο πάθος, με την ίδια σοβαρότητα, να τον χαρακτηρίζουν ως ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από εδώ.

Γιατί; Παρωπίδες και βουλοκέρι έχει βάλει ο πατρινός ψηφοφόρος για να πάρει πρέφα τη μεγάλη αλήθεια. Ότι όσο κι αν προσπαθούν να τον πείσουν για την απίστευτη και ακατανόητη οπισθοδρόμηση της τρίτης μεγαλύτερης ελληνικής πόλης, υπό την δημαρχία Πελετίδη…το απόλυτο σίγουρο, θα είναι σαν να ακούγεται “ξαναψηφίστε τον”. Δεν λέει να το καταλάβει ο απλός ψηφοφόρος, όχι ο… πολιτικοποιημένος. Έχει κολλήσει σε αυτό το παραμυθάκι ότι δήθεν νοιάζεται, δήθεν έχει κάνει δουλειά.

Διαβάστε επίσης : Ψάχνει αντίπαλο, αλλά δεν βρίσκει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.