Προς τον Σπύρο Δήμου

Σπύρος Δήμου

Ο Όμιλος Φίλων έκανε έκκληση να παραμείνει ο χρυσός χορηγός στην ομάδα. Όταν λέμε Όμιλος Φίλων, εννοούμε τον Όμιλο Φίλων Παναχαικής 1987. Κι όταν λέμε χρυσός χορηγός, εννοούμε τον Σπύρο Δήμου. Διάβασαν πολύ σοβαρά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, και ένιωσαν εκείνη τη στιγμή, την αγωνία, να του πουν να μείνει.

Διαβάστε την ανάρτηση τους :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Προς τον Κυρ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΥ…..Ξέρουμε πως ήρθατε στην πιο δύσκολη στιγμή της ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας σας ευχαριστούμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας είδαμε στο δίδυμο ΜΠΑΡΛΟΥ και ΔΗΜΟΥ πως υπάρχουν Πατρινοι που αγαπάνε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας και είναι έξω από ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ όχι όπως έκαναν οι προκάτοχοι τους στην ομάδα μας..Σας παρακαλάμε να μείνετε κοντά στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας τέτοιους παράγοντες έχει ανάγκη η ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο….Εσείς μαζί με το Κυρ ΜΠΑΡΛΟ πιστεύουμε θα κάνετε τα όνειρα μας πραγματικότητα που είναι να δούμε ξανά την ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ στην ΕΥΡΩΠΗ…..ΚΥΡ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ μας….ΜΠΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΔΥΝΑΤΗ…..ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ..”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.