Ο Πρόεδρος της Unesco, ευχαριστεί δημόσια τον Δημήτρη Φιντιρίκο!

Ιωάννης Μαρωνίτης, Δημήτρης Φιντιρίκος

Ομολογία του Ιωάννη Μαριωνίτη, κάποιος με αξίωμα, υψηλόβαθμος βέβαια. Είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Όπως καταλαβαίνει και ένα τετράχρονο, που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, είναι ο πλέον κατάλληλος, με την μεγαλύτερη δυνατότητα, να πλησιάσει τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρικος. Και να μιλήσει για την προσφορά του. Ποια είναι στο συγκεκριμένο οργανισμό, που δεν είναι ο οποιοσδήποτε οργανισμός. Είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο γνωστός. Ένα πολύ ισχυρό brand, σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργήθηκε από τον ΟΗΕ, με σκοπό την παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης, μέσα από την επικοινωνία των λαών, δια της εκπαίδευσης, των φυσικών και κοινωνικών επιστημών και του πολιτισμού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από σχόλιο του προέδρου, που έκανε σε φώτο, που δημοσιεύτηκε στο instagram, από τον κο Φιντιρίκο : «Ένα μεγάλο ευχαριστω απο καρδιάς για την τεράστια προσφορά σου για τους ανθρώπους των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων ».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.