Premium προϊόν: Ο μυστικοπαθής σεΐχης που βγάζει λεφτά με τη σέσουλα με τον «πράσινο χρυσό» της Πελοποννήσου

Πολλά εκατομμύρια ευρώ

Ο Tαχνούν Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν, μπορεί να είναι γόνος μιας μίας εκ των έξι οικογενειών που διαφεντεύουν τα Εμιράτα, μπορεί να είναι αντιπρόεδρος και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του, αυτό όμως που του δίνει παγκόσμια επιρροή και δύναμη είναι ότι είναι τρισεκατομμυριούχος, με περιουσία 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων τα οποία ακόμα και μέσα στην παγκόσμια υγειονομική κρίση συνέχιζε να αυξάνει με τις σωστές επιχειρηματικές του κινήσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μία από αυτές ήταν μία από τις επενδύσεις που έκανε στην Ελλάδα. Εκτός από τις αγορές σε ξενοδοχεία και ιστορικά ακίνητα της Αθήνας, αλλά και τις επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο σεΐχης επέλεξε να αγοράσει χιλιάδες ρίζες ελαιώνων στην Πελοπόννησο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο σεΐχης αγόρασε 28.000 ρίζες στην Ερμιόνη και άλλες 6.500 ρίζες στη Μεσσηνία, επιλέγοντας την παραδοσιακή καλλιέργειά τους, χωρίς φυτοφάρμακα με σκοπό να παράγει το πιο αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Και τα κατάφερε. Η παραγωγή του το 2022 έφτασε τους εκατόν τριάντα τόνους.

Η Olivian Groves, η εταιρεία του, συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων του κόσμου, με δύο premium ελληνικά ελαιόλαδα που έρχονται μέσα σε επίσης premium συσκευασίες με ξεχωριστή σχεδίαση. Πρόκειται για τα «Hermioni» και «Hrysos».

Premium προϊόν: Ο μυστικοπαθής σεΐχης που βγάζει λεφτά με τη σέσουλα με τον «πράσινο χρυσό» της Πελοποννήσου

Όλη η παραγωγή των δύο λαδιών διοχετεύεται στο εξωτερικό, με τον σεΐχη να κάνει χρυσές δουλειές καθώς κάθε λίτρο των δύο ελαιολάδων πωλείται για 36€.  Το Hermione παράγεται από την ποικιλία Μανάκι ενώ ο Hrysos από την Κορωνέικη.

Mπορεί η παραγωγή ελαιολάδου να μειώθηκε δραματικά την φετινή χρονιά σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, παρόλα αυτά η επένδυση του σεΐχη παραμένει χρυσοφόρα και σε χρονιές με καλύτερες σοδειές μπορεί να ξεπεράσει τα 5.000.000 ευρώ κέρδη ανά έτος.

Οι επενδύσεις του στην αγορά στρεμμάτων ελαιώνων θα συνεχιστεί στην Κρήτη και τη Στερεά Ελλάδα, με τον μυστικοπαθή σεΐχη να μη σταματάει να αυξάνει την περιουσία του πάνω στην ευλογημένη γη που παράγει ελαιόλαδο άριστης ποιότητας.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

-menshouse.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.