Στον μαραθώνιο φαίνεται η επιτυχία

Μαραθώνιος. Αγώνας διάρκειας. Το να τρέχεις επί πολλές ώρες, σε υψηλή ένταση. Αν δεν έχεις τρέξει μαραθώνιο. Αν δεν το έκανες, έχασες. Δεν είσαι σοβαρός. Δεν σε υπολογίζω. Ένα είδος μαραθώνιου συντελείται και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, στα μαγαζιά. Έτσι είναι. Εκεί οι γιορτές πέρασαν και τώρα θα φανεί ποιοι έχουν αντοχές και θα φτάσουν μέχρι το τέλος, και ποιοι όχι. Το σώματα τους, τα χέρια τους, τα πόδια τους, γενικά τα εργαλεία του κορμιού τους. Μην πω κάτι άλλο. Θα ξεμείνουν από βενζίνη.

Σε αυτό το πλαίσιο κουβέντας, λες ότι κατάφεραν να κερδίσουν, το φετινό στοίχημα της διασκέδασης ο Θέμης Αδαμαντίδη, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη σκηνή του Vegas Live Stage.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες επιτυχίας οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, έκαστος στο είδος του, έχοντας στο πλευρό τους, ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, συνεχίζουν δυναμικά, τις live εμφανίσεις τους, στο νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, στα καλύτερά του, ο Γιάννης Καψάλης, να ξεσηκώνει με τον ρυθμό του, και η Κατερίνα Στανίση, να απογειώνει τον έρωτα με την ερμηνεία της, ενωμένοι, στο πιο αυθεντικό, λαϊκό πρόγραμμα διασκέδασης, υπόσχονται πολλές ακόμα, μοναδικές νύχτες κεφιού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.