Πρεμιέρα για τη συνεργασία Voodoo-Καμπακάκη- Πόλεμος! 160 κρατήσεις- Όλα τα επιτελεία εκεί- Και ο Πετρογιάννης, που ακούσθηκε να είπε : “Μεγάλο γκελ ο τύπος στον κόσμο της ομάδας αυτής”

Φοβερά πράγματα. Το ένα καπάκι μετά το άλλο τα φοβερά πράγματα. Κι όμως! Ακριβώς αυτό. Ένιωσαν να συμβαίνει κάτι το τρομερό. Με λόγο βέβαια! Όσοι βρέθηκαν μπροστά, στα εγκαίνια της συνεργασίας του Voodoo με τον τραγουδιστή, που καλό είναι να μην ξεχνάμε, ότι πρώτος αυτός έφερε την μόδα live clubbing, και ακολούθησαν μετά και οι άλλοι.

Τα παίρνω με τη σειρά. Πόλεμος! Ποιος είναι ο πόλεμος; 160 κρατήσεις άνοιξαν, την Κυριακή στο Voe. Για μια μόνο Κυριακή εκεί. Η συνέχεια λέει θα είναι όλο τον χειμώνα, πάντα για τις Κυριακές, στο Voodoo. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, ας μείνουμε άλλο λίγο, στο ποδαρικό του Καμπακάκη, στην ομάδα, που έχει και το καλοκαιρινό Voe και το χειμωνιάτικο Voodoo. Όλα τα επιτελεία εκεί. Έσκασε μύτη και επιχειρηματίας που έχει το Φωταέριο, αλλά και το ακίνητο του Voodoo, Γιώργος Πετρογιάννης στο όνομα, και λέει “Μεγάλο γκελ. Ο τύπος στον κόσμο του Voodoo”. Αυτή την ατάκα είπε, ναι, βλέποντας να σείεται ένα μαγαζί ολόκληρο και τον κόσμο να ουρλιάζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Και ανακαίνιση μεγάλη..Και συνεργασία με τον Ηλία Καμπακάκη..Και πολλά αλλά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.