Και ανακαίνιση μεγάλη..Και συνεργασία με τον Ηλία Καμπακάκη..Και πολλά αλλά

Τι σημαίνει να περιμένει κανείς την έλευση του Voodoo; Το πρώτο με το οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι, αυτοί που μπανίζουν νύχτα. Άτομα, δηλαδή, με μάτια και αυτιά ανοιχτά, και κάνουν κέφι αυτή την δραστηριότητα. Είναι πως το συγκεκριμένο κλαμπ, είναι μόνιμα πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια. Αυτή την αίσθηση του δίνει. Πάντα στην κατηγορία του, την άλφα, δεν τοποθετιέται σε άλλη. Πάντα στην νύχτα της Αθήνας. Και παρ’ όλα αυτά, οι ιδιοκτήτες του Βουντού, παραμένουν πάντα πεινασμένοι, είναι πιο πεινασμένοι από ποτέ, για νέους στόχους, νέες προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες. Κάτι άλλο αποκλείεται. Δεν θα υπάρξει καμία διαφωνία.

Σύμφωνα με τελευταία αυτή σχετική έρευνα, που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τολμηρό Τσίπας Μπλοκ, και ανακαίνιση μεγάλη ετοιμάζουν και συνεργασία με τον Ηλία Καμπακάκη, θα έχουν. Τις λεπτομέρειες θα τις μάθετε τις επόμενες μέρες. Και πολλά άλλα πράματα ετοιμάζουν, περιμένετε ακόμη λίγο. Προκειμένου να βγουν τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.