Καυτός ανταγωνισμός, άνετα το πρωτάθλημα, η εξήγηση

Το καλοκαίρι τελειώνει και τώρα, μπορούμε να το πούμε, επιτέλους. Τελικά, το Χάραμα είναι αυτό που πήρε αυτό το πρωτάθλημα, στην νύχτα της Πάτρας, στην κατηγορία πίστες, μουσικά σχήματά και πολύ γερό στομάχι. Ήταν δύσκολο; Βεβαίως ήταν δύσκολο !

Θα το εξηγήσω. Οπωσδήποτε είναι επιτυχία μεγάλη και ανεπανάληπτη, καθώς ο ανταγωνισμός δεν ήταν απλά μεγάλος. Περισσότερο καυτός και από την ίδια την φωτιά ήταν, τέτοιο πράγμα καμία άλλη χρονιά. Στην πιο καυτή φωτιά των τελευταίων χρόνων, λοιπόν, πρωταθλητής αναδείχθηκε και μάλιστα με άνεση, το νυχτερινό κέντρο του Στέφανου Οικονόμου. Που δεν εντάσσεται σε καμία γνωστή και συνηθισμένη κατηγορία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα το έγκυρο και το ασφαλές, της ίδιας της πιάτσας, δεν το διαβάζεις μόνο στο Τσίπας Μπλοκ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άνετη και μεγάλη νίκη, κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν είναι υπόθεση καλής ζαριάς. Άλλο είναι. Το Χάραμα, το έργο που παρουσιάζει, το κουδούνισε ακόμη καλύτερα, πιο κοντά στο σήμερα το έφερε. Συν και η παρουσία της πρωτοκλασάτης Μελίνας Αλανίδου, έκανε περίπατο. Σεπτέμβρης κοντεύει και συνεχίζει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.